Božićne čestitke i novogodišnje čestitke za obitelj i druge

Božićne čestitke i novogodišnje čestitke za obitelj i druge
Novogodišnje i božićne čestitke za sve generacije

Ispod su neke najljepše Božićne čestitke a i novogodišnje čestitke da posebno obradujete svoju obitelj, prijatelje, kolege na poslu, itd. Čestitke možete napisati na papir, poslati ih SMS-om i slično. Sretan vam Božić i Nova 2020. godina! Zabavite se i uz Božićne pjesme.

Najljepše Božićne čestitke

Božićni dan kao rijetko koji u godini okupi cijelu obitelj i donese osjećaje ljubavi, sreće i topline u svaki dom. Neka vas taj osjećaj prati kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

Neka ti ova poruka prenese makar dio moje ljubavi, djelić moje naklonosti i komadić iskrenosti, dovoljno da shvatiš da i u ove svečane Božićne sate mislim na tebe i da ti želim sve najljepše u životu. Sretan Božić!

Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoju obitelj kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

Neka Božić donese čaroliju u vaše srce uz velike radosti. Neka vas Božji duh blagoslivlja snagom. Neka obećanje Božića donese vama i vašim najdražima beskrajne blagoslove.

Božić bijeli radostan i svet, možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet.
Noćas će nas grijati okićeni bor, a naša srca sijati će kao carski dvor.
Sretan Božić!

Najljepše novogodišnje čestitke

Šta da ti poželim, a što već nije neko, u ovoj noći kada si daleko, šta da ti poručim osim dobre sreće večeras kad nova godina kreće. Sretna ti Nova 2020. godina!

I noćas kreće ponovo sve, u krugu cijeli život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti ljepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari, a sve što želiš da se ostvari. Sretna Nova 2020. godina!

Neka sve što ti tugu stvara, odnese ova godina stara, a ova nova neka ti donese, puno sreće i zdravlja a tugu odnese. Sretna Nova 2020. godina!

Kad se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se godina Nova, s tobom biti neću, ali ću biti među onima koji ti žele ljubav, zdravlje i sreću! Sretna Nova 2020. godina!

Pogledaj kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto kao lani. Nije isto godina je Nova, pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova. Sretna Nova 2020. godina!

Božićne čestitke za sva vremena

U ovoj blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka ‘otjera veselje. Sretan Božić!

Želim ti puno uspjeha i sreće, neka ti Božić umjesto slavlja donese samo dobroga zdravlja. U miru neka ti prolaze dani, bezbrižni, sretni i nasmijani! Sretan Božić!

Toliko ti toga poželjeti mogu, ali se za ovo molim Bogu, neka ti podari sreće i zdravlja u ove dane prepune slavlja. Imajte kraj sebe drage ljude i sretan Božić neka vam bude!

Koje su vam najbolje Božićne čestitke? Možete nam reći u komentarima. Hvala!

Možda će vas zanimati i ovo: