Božićni filmovi: Christmas Comes Home to Canaan (2011)

Photo: YouTube Hallmark Channel

Ispod možete pročitati kratak opis za film Christmas Comes Home to Canaan. Ako vas zanimaju još neki Božićni filmovi ili neki drugi filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Obiteljski i Božićni filmovi: Christmas Comes Home to Canaan

Godina filma: 2011

Filmski žanr: Drama, obiteljski film

Režija: Neill Fearnley

Uloge: Bruce Harwood, Carolyn Adair, Jacob Blair, Marsha Regis, Emily Tennant i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

U priči, Danielov sin Bobber treba opsežnu ortopedsku operaciju i mjesece intenzivne fizikalne terapije kako bi se oporavio od udara automobila.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Božić

Božić je kršćanski blagdan kojim se slavi rođenje Isusa Krista. Uglavnom se slavi 25. prosinca po gregorijanskom kalendaru, dok kod crkava koje se pridržavaju julijanskog kalendara, Božić se obilježava 7. siječnja, tj. 25. prosinca po starom kalendaru.

NE PROPUSTI  Najbolje misterije: Goddess of Love (2015)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Christmas Comes Home to Canaan i ako jeste, koja je vaša ocjena filma i koliko su vam zanimljivi Božićni filmovi? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)