Čestitke za dan državnosti koje će uljepšati ovaj dan

Čestitke za dan državnosti koje će uljepšati ovaj dan
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za dan državnosti. Te čestitke će sigurno zadiviti vašu obitelj, prijatelje, kolege povodom dana državnosti. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke kćerki za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za Dan državnosti

Dragi naši u Domovini i inozemstvu, osobno od srca vam čestitam Dan državnosti.

Posebnu počast na Dan državnosti odajemo svima onima koji su odlučno stali u obranu demokratske volje naroda i koji su bili spremni žrtvovati svoje živote za domovinu.

Poštovani sunarodnjaci, vama i vašim obiteljima te svim državljanima naše domovine s ponosom čestitam Dan državnosti!

Ove godine jubilarnu tridesetu obljetnicu naše državnosti ponovno obilježavamo na povijesni datum koji je utkan u kolektivnu svijest našeg naroda.

Čestitamo Vam Dan državnosti Republike te Vas pozivamo da istaknete zastave na svojim domovima.

Prigodne poruke i čestitke

Upućujem srdačne čestitke svim građanima domovine povodom Dana državnosti, uz želju da zajedničkim snagama i dalje djelujemo na  napretku naše zemlje i boljitku svih njezinih  građana.

S ponosom se sjećamo svih onih koji su nesebično pridonijeli da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj domovini. Sretan Dan državnosti!

Dragi sunarodnjaci, čestitam vam Dan neovisnosti naše domovine, dan kada je donešena odluka o raskidu svih državnopravnih veza s bivšom državom, jedan od datuma koji će zauvijek ostati zapamćen u našoj povijesti.

Slaveći Dan državnosti s ponosom odajemo počast našim građanima, koji su dali svoj doprinos za slobodnu i samostalnu domovinu u kojoj danas živimo. Njihova nas žrtva obvezuje da čuvamo ono što su stvorili i dalje gradimo društvo koje poštuje slobodu, jednakost, ljudska i građanska prava te promičemo dijalog i toleranciju bez obzira na različitosti.

NE PROPUSTI  Kratke ljubavne poruke koje opuštaju

Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se kada je donešena povijesna odluka za proglašenje samostalne i neovisne naše države. Bio je to kraj dugog puta borbe našeg naroda za svoju samostalnu i demokratsku državu.

Najbolje čestitke za Dan državnosti

Dragi moji prijatelji, vama i svim građanima i građankama čestitam Dan državnosti!

Povodom Dana državnosti u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke svim građanima naše zemlje uz želju da svojim zajedničkim radom doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštivanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti.

Svim građankama i građanima naše domovine čestitam Dan državnosti, simbol samostalnosti i suverenosti.

Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se povijesne odluke parlamenta o samostalnosti naše domovine. Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima onima koji su sudjelovali u obnovi samostalne države, u njezinoj obrani, a posebno onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne nam domovine. Tim povodom svim građanima čestitam Dan državnosti!

Svim građanima domovine čestitam Dan državnosti, najveći naš praznik i simbol uspostave naše države, slobode i demokracije.

Zanimljive poruke i čestitke

Prije xx godina naš parlament donio je ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti naše zemlje kojom je naša domovina proglašena ustavnom i neovisnom državom. Sretan Dan državnosti!

Danas slavimo Dan državnosti, obljetnicu proglašenja državne neovisnosti i suverenosti, u spomen kada je parlament donio povijesnu odluku o pokretanju postupka za neovisnost naše domovine. Sretan Dan državnosti!

Svim mojim sunarodnjacima u domovini i svijetu, svim građankama i građanima domovine, čestitam Dan državnosti!

Koje su vam najbolje čestitke za Dan državnosti? Možete nam reći u komentarima ove objave i navesti još neke poruke i čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: