Čestitke kćerki za rođendan koje će je zadiviti

Čestitke kćerki za rođendan koje će je zadiviti
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke kćerki za rođendan. Te čestitke će sigurno zadiviti vašu kćer i još je više razveseliti povodom njenog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke baki za rođenje unuka. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke kćerki za rođendan

Primi naše poljupce sa željama da ne odrasteš prebrzo. Uživaj u danima djetinjstva, bezbrižnosti i ljubavi. Puno te vole mama i tata i od srca ti želimo sretan rođendan!

Sreću čine velike i male stvari, a ti ne dozvoli da ih bilo šta pokvari! Zato danas sretna budi i sa osmjehom se ti probudi! Mama ti želi sretan rođendan!

Da rukama dosegneš zvijezde na nebu, da ti sunce obasja svaki dan. Da svaki san ostvariš u životu, želimo ti najljepši i najsretniji dan! Sretan naša kćeri, neka tvoj je rođendan!

Neka ti svaki sat, svaka minuta i svaka sekunda u životu budu ispunjeni ljubavlju, radošću i srećom. Nasmijana da zaspiš, sa osmjehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš, ne samo ovaj, nego svaki dan! Sretan rođendan!

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, mama ti od srca želi najsretniji i najljepši rođendan!

Super čestitke

Nitko ne zna šta mu život sprema, ali boljih godina od ovih nema. Spremi se kreće avantura nova, želim ti život kao iz snova. Mama ti želi sretan 18-ti rođendan!

Neka ti cvijeće u životu cvjeta, ti sretno živi, još puno, puno ljeta! Sretan rođendan kćeri, vole te tvoji roditelji!

Dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Takav je i svaki tvoj rođendan, i želim ti svu sreću svijeta! Voli te mama, i sretan ti najljepši tvoj dan, mila moja!

NE PROPUSTI  Imena za njemačke ovčare koja mogu biti dobar izbor

Divan dan je svaki dan proveden sa tobom! Neka ti rođendan bude ispunjen smijehom, glazbom, srećom i ljubavlju! Mama te puno voli!

Kad god se osjećam loše, ja pomislim na tebe – tvoj osmjeh osvjetljava moj život. Sretan rođendan mojoj vedroj djevojčici!

Najbolje čestitke kćerki za rođendan

Dan kada si ti stigla u naše živote, zauvijek će biti naš omiljeni datum! Sretan rođendan naša malena djevojčice!

Ovaj dan je zaista poseban za nas. To je dan kada smo prvi put ugledali našeg anđela! Imaj divan rođendan naša draga kćeri! Vole te mama i tata!

Mi te volimo do Mjeseca i nazad! Sretan rođendan našoj slatkoj, maloj princezi!

Ti si naša sreća i životna energija, radost koju dobijamo sa svakim tvojim osmjehom je neprocjenjiva i ne postoji zamjena za nju, niti riječi koje je mogu dovoljno dobro opisati! Sretan rođendan našoj ljepotici od mame i tate!

Koje su vam najbolje čestitke u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.