Čestitke kolegici za rođendan koje će je sigurno zabaviti

Čestitke kolegici za rođendan koje će je sigurno zabaviti
Naj poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti neke najljepše razne čestitke kolegici za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno posebno razveseliti vašu kolegicu, jer lijepe riječi puno vrijede. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke kolegi za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke kolegici za rođendan

Kolegice naša draga, za tvoj rođendan želimo ti veliko slavlje. Ne zaboravi da je sutra radni dan i da ne budeš puno mamurna. Šala mala, samo se ti provedi i uzmi slobodan dan. Sretan 40-ti rođendan!

Kolegice, sa svoj rođendan nezaboravno se provedi ove noći, jer jednom se ni to neće moći. Sretan ti 60-ti rođendan!

Kolegice moja, sve ove godine što smo proživjele zajedno na poslu nam daje pravo da proslavimo ludo tvoj rođendan i naravno da sutra ne radimo i spavamo do podne. Sretan ti 50-ti rođendan!

Kolegice naša, uvijek si bila tako posebna i kada je bilo najteže, sa tobom su se lako odrađivai i najteži zadaci. Uživaj i lijepo proslavi svoj rođendan. Sretan ti i da doživiš još toliko u zdravlju i sreći!

Ova poruka je za tebe, za sreću i divno raspoloženje povodom tvog rođendana! Sretan ti 45-ti rođendan kolegica naša!

Najbolje poruke i čestitke

Neka ti sreća na licu bude svaki dan, sretan našoj kolegici 35-ti rođendan!

Kolegice moja, želja mi je da ti svaki trenutak u životu bude ispunjen ljubavlju, zdravljem i srećom. Sretan ti 55-ti rođendan!

Kolegice, od sada pa dalje, napravi si u životu samo onako kako tebi godi. Sretan rođendan!

Kolegice moja, ne osvrći se iza sebe i razmisli o svemu onome lijepom što je pred tobom. Sretan ti veliki 50-ti rođendan.

Kolegice moja najbolja, da ti je samo znati koliko ti najljepše želim za tvoj rođendan! Neka ti je sretan i da doživiš još duplo toliko u velikom zdravlju i sreći.

Dobre čestitke kolegici za rođendan

Kolegice naša, mi iz firme ti želimo da ti se sve želje ostvare jer si zaslužila. Sretan rođendan!

Kolegice, neka ti ljubav, zdravlje i sreća traju vječno. Sretan ti veliki 40-ti rođendan!

Kolegice, samo mali dio onoga što ti želimo biti će dovoljno da budeš sretna cijeli svoj život. Živi još dugo i bez bilo kakvih opterećenja. Sretan ti 46-ti rođendan!

Kolegice naša, u našem kolektivu ti si jedan veliki dio bez kojega bi jako teško funkcionirali. Sretan ti 55-ti rođendan.

Kolegice naša, neka ti se svi snovi ostvare, neka te zdravlje služi, jer si jednostavno zaslužila sve najbolje. Sretan rođendan!

Zanimljive poruke i čestitke

Sretan rođendan kolegice naša i želja nam je da ti se ostvaruje sve najbolje u životu!

Kolegice, znamo da te život nije mazio ni pazio. Zato ti sretan rođendan na poseban način i primi ovaj naš poklon koji će te sigurno oduševiti!

Kolegice moja, godine brzo idu, ali u srcu je još mladost. Sretan ti 60-ti rođendan!

Kolegice moja, iskrena mi je želja da ti život bude pun sreće i sjaja. Sretan ti tvoj veliki 50-ti rođendan!

Koje su vama najbolje poruke i čestitke kolegici za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo vam se!

Možda će vas zanimati i ovo: