Čestitke nećakinji za rođendan koje će je posebno oduševiti

Čestitke nećakinji za rođendan koje će je posebno oduševiti
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke nećakinji za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno, uz poklon, posebno razveseliti vašu nećakinju, jer lijepe riječi najviše znače. Ukratko, nećakinja je bratova ili sestrina kćer. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke nećaku za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke nećakinji za rođendan

Nećakinjo, sada kada si napunila 18 godina pravo je vrijeme da razmisliš o onome što je u životu pred tobom. Sretan ti rođendan i nareži tortu za nas!

Nećakinjo moja, zamisli sebi najljepšu želju, neka ti se ostvari i još više njih. Sretan ti 15-ti rođendan!

Želim ti da ti se sve želje ispune i da cijeli život živiš u sreći, zdravlju i blagostanju! Sretan ti 16-ti rođendan.

Na ovaj lijepi dan anđele, sretan ti rođendan. Ova poruka je kratka i jasna, budi uvijek nasmijana i sretna i nemoj nikada osjetiti samoću!

Nećakinjo najdraža, koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim zdravlja i sreće. Sretan ti 17-ti rođendan!

Najbolje poruke i čestitke

Lijepo je kada si mlad, zdrav i pun energije. Nećakinjo moja, sretan ti rođendan i uživaj u životu!

Sjedim, gledam na kalendar, pa mislim da mi nešto nagovještava. Ugledam datum, poznat mi broj, pa da, to je rođendan tvoj. Sretan ti rođendan, draga nećakinjo, te uz čestitku, evo i mali poklon. Uživaj!

Nećakinjo, samo mali dio onoga što ti tvoja tetka  želi biti će dovoljno da budeš sretna cijeli svoj život. Sretan rođendan!

Lutko moja, zatvori oči i zamisli sliku života u jednom liku. Danas je tvoj dan sreće kada tvoje srce postaje veće. Neka ti se ostvari svaki san, tvoja tetka ti želi sretan 14-ti rođendan!

NE PROPUSTI  Imena za belgijske ovčare koja mogu biti dobar izbor

Zlato moje, želim ti ono što se možda nitko nije sjetio da ti poželi za rođendan, a što sigurno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno. Sretan ti 13-ti rođendan, nećakinjo.

Dobre čestitke nećakinji za rođendan

Nećakinjo najbolja, uvijek, život neka ti bude kao najljepši san, teta ti želi sretan rođendan! Naravno, sad će i poseban dar za tebe!

Nećakinjo, u mirno jutro kad pjev ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, tetka ti od srca želi sretan rođendan!

Neka ti se dešava sve što je lijepo, a obilazi sve loše. Neka ti život bude kao san, sretan ti draga nećakinjo 12-ti rođendan!

Sretan ti rođendan nećakinjo voljena i želim ti sve najljepše u životu. Voli te teta!

Želim da ti život bude pun sreće i zdravlja i da u ovom svijetu uvijek pronađeš svoj kutak raja. Sretan rođendan nećakinjo!

Nezaboravne poruke i čestitke

Neka ti je divan ovaj tvoj dan, sretan ti nećakinjo 18-ti rođendan!

Jednostavno, draga nećakinjo, neka ti život bude ostvareni san, sretan ti 18-ti rođendan!

Danas je baš super dan, jer mojoj dragoj nećakinji je rođendan. Želim da si sretna znaj, sretan ti rođendan!

Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Sretan ti rođendan, voljena nećakinjo!

Koje su vama najljepše čestitke nećakinji za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: