Čestitke sinu za 18-ti rođendan koje će ga posebno oduševiti

Čestitke sinu za 18-ti rođendan koje će ga posebno oduševiti
Najbolje poruke i čestitke za sve prigode

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke sinu za 18-ti rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno, uz poklon, posebno razveseliti vašeg sina povodom njegovog 18-og rođendana i punoljetnosti, jer lijepe riječi najviše znače. Ukratko, punoljetnost označava navršavanje određenih godina života, pri čemu se stječe poslovna sposobnost, biračko pravo, pravo na vjenčanje, potpuna sloboda što se tiče uživanja alkohola, pušenja, gledanja svih televizijskih materijala itd. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke kćerki za 18-ti rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke sinu za 18-ti rođendan

Sine, došao je i taj dan kada si napunio 18-ti rođendan i ušao u svijet odraslih. Sretan rođendan, vole te mama i tata!

Sine, došao je tvoj rođendan osamnaesti i otvorila su ti se vrata za ulazak u svijet odraslih. Neka te ovaj mali dar na to podsjeća i neka se to u tvojoj duši osjeća. Sretan rođendan želi ti tvoja mama.

Danas je sine dan kada 18 svjećica označava tvome djetinjstvu kraj. Sretan rođendan!

Sine, znam da si dugo si čekao ovaj dan, ja to sigurno znam. Kad god se djetinjstva sjetiš, od sreće ćeš da poletiš. Sretan 18-ti rođendan!

Sine, od danas nemoj misliti da je život tek igra, jer ćeš često morati biti poput tigra. Sretan 18-ti rođendan!

Najbolje poruke i čestitke

Sine naš dragi, za tvoj osamnaesti rođendan ti želimo puno toga uz naklonost dragog Boga. Sretan rođendan žele ti mama i tata!

Sine, došao je dan koji će djetinjstvo da ti odnese i punoljetstvo donese. Sretan 18-ti rođendan i znaj da su tvoji roditelji uvijek uz tebe.

Sine, godine poput vjetra kroz život prođu i dok okom trepneš već starost sretneš. Uživaj u svakom trenutku života, sretan ti 18-ti rođendan!

Sine, sretan ti 18 rođendan, neka ti osmijeh bude vječno na licu!

Sine, došao je trenutak kada konačno sam donosiš životne odluke. Sretan ti 18-ti rođendan.

Posebne čestitke sinu za 18-ti rođendan

Sine, dugo si o ovom danu snivao, svoje velike želje skrivao. Ovo je tvoj poseban dan, sretan ti 18-ti rođendan.

Danas drugačije miriše kiša, danas su sjećanja nešto tiša. Danas je nebo druge boje, danas suze ne postoje. Jednom se punoljetan biva, i samo jednom se taj san sniva. Sretan 18-ti rođendan sine moj!

Neka ti sve želje budu ostvareni san, dragi moj sine, sretan ti 18-ti rođendan.

Čestitamo ti tvoj veliki 18-ti rođendan, ostani i dalje dobar. Vole te tvoji ponosni roditelji!

Neka ti je divan tvoj posebni dan, sretan ti sine naš 18-ti rođendan.

Zanimljive poruke i čestitke

Život je divan za onoga tko zna da živi, te za svoje greške drugoga ne krivi. Budi uvijek svoj, sve najbolje za 18-ti rođendan tvoj želi ti tata tvoj!

U toplini sunca i njegovog sjaja, neka tvojoj sreći nema kraja. Veselje i sreća neka ispune tvoj posebni dan, sretan ti sine 18-ti rođendan!

Sine, treba da voliš i da imaš. Da to što imaš i humano dijeliš, te naravno da ti se ostvari sve što poželiš. Sretan 18-ti rođendan!

Na ovaj dan zaboravi sve loše trenutke iz prošlosti i budu spreman se za one najbolje koji te čekaju u budućnosti. Sretan 18-ti rođendan!

Koje su vama najljepše čestitke sinu za 18-ti rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke poruke i čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: