Čestitke za krsnu slavu koje će zadiviti slavljenike

Čestitke za krsnu slavu koje će zadiviti slavljenike
Krsna slava

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za krsnu slavu. Te čestitke će sigurno još više razveseliti one koji slave nekog sveca. Ukratko, Krsna slava je pravoslavni običaj slavljenja obiteljskog sveca. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za Đurđevdan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za krsnu slavu

U čije se zdravlje vino pilo, sve mu zdravo i sretno bilo, rodilo mu i žito i vino, ponajviše pšenica bjelica i u kući sve zdrava dječica.

Svijeća na stolu, na zidu ikona stoji, zdravi mi bili i sretni, dragi prijatelji moji. Nek tvoji bižnji osjete sreću, uz kolač, vino i svijeću. Nek se svako živ čudi kako slave dobri ljudi. Sretna krsna slava!

Prijatelju stari, kućo stara, živ i zdrav bio, sa svojom obitelji u veselju, krsnu slavu proslavio. Da je slaviš još dugo, dugo, neka bude zdravlja prvo, a onda i sve drugo. Sretna krsna slava!

Krsna slava neka se slavi, običaji to su dobri i stari. Pomoli se, prekriži se, dok se slavska svijeća sija, sve što radiš, za čega živiš neka ti uvek srcu prija. Sretna slava kolega!

Kršćanski mislim, kršćanski dišem, kršćansku crkvu obilazim, moje divno kršćanstvo pazim, za njega se Bogu molim, kršćanstvo sveto volim. U to ime imam želju da sa svojom obitelji krsnu slavu proslaviš u veselju, u radosti i ljubavi.

Zanimljive poruke i čestitke

Sve vam u obitelji sretno i zdravo bilo, u domu vam se sve zdravo množilo. Neka vas dragi Bog čuva. Sretna vam krsna slava!

Dragi Bog neka čuva obitelj u ovom domu poštenom i časnom, na čiju smo krsnu slavu došli. Sretna slava prijatelju, neka ti zdravo i sretno bilo, iz kuće se veliko veselje orilo.

NE PROPUSTI  Emotivne čestitke za vjenčanje

Kada tamjan zamiriše, neka sve zlo izbriše! A dok gori slavska svijeća, nek te prati svaka velika sreća! Sretna krsna slava, prijatelju!

Prijatelju, krsnu slavu do kraja života slavio, običaje nikada ne zaboravio! Neka je sretno i sve u vašem domu zdravo se množilo! Sretna slava!

Neka ti pomogne svemogući Bog, sretna ti krsna slava dragi moj prijatelju i domaćine!

Najbolje čestitke za krsnu slavu

Hvala Gospodinu da i danas krsnu slavu slaviš, slavili su je i tvoji preci. Poštivaj sveca i stare običaje, i to obavezno prenesi i svojoj djeci!
Sretna slava prijatelju!

Zdrav ti meni i sretan bio, još puno godina krsnu slavu slavio. Krsna slava tebi pomogla, za čega budeš ti molio gospodina Boga! Sretna slava!

Sretna krsna slava prijatelju. U sreći i zdravlju je proslavite, te obavezno na iduće generacije da je ostavite!

Domaćice draga, sretna tebi slava, prekriži se i pomoli da prestane sve ono što boli, nek te prava vjera u Boga snaži i neka ti dušu blaži. Sretna krsna slava stara prijateljice!

Neka vam je sretna slava domaćine, da imate goste divne, da zdravica dugo kruži, da se dobro vino dobro služi, da u domu cvjeta sloga, da su sreća i zdravlje dar od Boga!

Dobre poruke i čestitke

Sveti dan neka bude, svog sveca slavi i voli ljude. Digni čašu takav je red, vino u čaši u duši med. Vino neka ti tijelo blaži, a vjera u Isusa Krista neka ti dušu osnaži. Sretna krsna slava!

Prijatelju, živ ti bio, da te lijepo služi zdravlje digni čašu i nazdravlje! Da te sreća prati svuda, gdje god da kreneš, bilo kuda. Sretna krsna slava!

Domaćine, radujem se tvom veselju. Proslavi ovaj dan, neka ti bude radostan. Sretna krsna slava prijatelju.

NE PROPUSTI  Čestitke happy birthday koje će zadiviti slavljenike

Sreća vam u obitelj došla, radost i zdravlje stalno uz vas bili, radovali se i veselili! Sretna krsna slava, prijatelji stari!

Da slavite što duže, da vas godine dobro služe. A mladima prenesite, da čuvaju svoju slavu, da imaju pamernu glavu, da u svemu imaju mjeru i poštuju svoju kršćansku vjeru. Sretna vam krsna slava, domaćini!

Koje su vama najljepše čestitke za krsnu slavu u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.