Čestitke za zlatni pir koje će zadiviti bračne parove

Čestitke za zlatni pir koje će zadiviti bračne parove
Poruke i čestitke za 50 godina braka

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za zlatni pir. Te poruke i čestitke će sigurno zadiviti bračne parove koji proslavljaju pola stoljeća zajedničkog života. Ukratko, zlatni pir je naziv kojim se označava 50 godina braka. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke za krizmu od kume. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za zlatni pir

Dragi moji prijatelji, davno, prije 50 godina ste zlatnim slovima započeli pisanje zajedničke knjige svoje ljubavi. Čestitam vam zlatni pir!

Dragi poznanici, ovih velikih 50 godina vašeg braka primjer je iskrenog, velikog obostranog poštivanja i trajne ljubavi. Vaša ljubav sja kao svjetionik u nevoljama, vaša ljubav obasjava sve puteve. Sretan vam zlatni pir!

Djede i bako, povodom vašeg zlatnog pira, želimo da vam poručimo da i dalje volite jedno drugo i da vas i dalje grije obostrana ljubav! Sretna 50-ta godišnjica braka!

Mama i tata, neka vas sunce grije, neka vam ljubav cvjeta, neka vam brak i dalje prija. Sretan vam zlatni pir, volimo vas!

Susjedi moji dobri, povodom vaših velikih 50 godina braka, želim vam još više zdravlja, te puno sreće i ljubavi! Sretan vam zlatni pir!

Najbolje poruke i čestitke za 50 godina braka

Dragi naši prijatelji, i nakon 50 godina, vaša ljubav ne prestaje, te je još veća i veća. Sretan vam zlatni pir i da doživite još puno godina zajedno u zdravlju, sreći i ljubavi!

Svih ovih dugih 50 godina, vas dvoje ste svima nama bili primjer kako izgleda prava ljubav i poštivanje, kako to izgleda kada muž voli ženu i kada žena voli muža. Primjer ste braka koji traje i prkosi svim životnim neprilikama. Sretan vam zlatni pir!

NE PROPUSTI  Čestitke za Đurđevdan koje će zadiviti one koji slave

Često ljudi govore da se ljubav u braku brzo hladi. Vas dvoje ste dokaz da to nije istina. Želim vam da se i dalje jako volite i da imate zdravlja i sreće. Neka vam je sretna 50-ta zlatna godišnjica vašeg divnog braka!

Prijatelji moji, mislim da nisam vidio veće ljubavi i poštivanja kao što je to kod vas dvoje. Nastavite i dalje tako. Sretan vam zlatni pir!

Draga naša bako i dragi naš djede, poštivajte se i podržavajte i dalje, volite još više jedno drugo i doživite još puno godina u zdravlju i sreći! Sretna vam velika 50-ta godišnjica braka. Vole vas unuci!

Zanimljive čestitke za zlatni pir

Kolege naše drage, u braku je najbitnije obostrano poštivanje i popuštanje. Bez toga nema prave ljubavi. Vi ste dobar primjer toga, te ste upravo zato sretno dočekali svojih velikih 50 godina braka. Želim da u godinama koje vas još čekaju i dalje njegujete te vrijednosti. Sretan vam zlatni pir!

Kvalitetan brak daje visine, a loš brak padove. Mi vam želimo sretan zlatni pir sa željom da se u braku i dalje osjećate ispunjeno i da vas krila vaše ljubavi uvijek drže visoko!

Dragi naši, došla je i vaša 50-ta godišnjica braka. Želimo vam da i dalje sve ide lako, da vaša ljubav i sreća traju vječno. Sretan zlatni pir!

Prijatelji, prošla je još jedna godina vašeg braka, a došla je i ta zlatna, 50-ta godina. Neka ih bude još puno i da se i dalje volite i poštivate. Sretan vam zlatni pir!

Dragi naši roditelji, sretna vam vaša velika 50-ta godišnjica braka. Volite se i dalje, svakim danom sve više!

Dobre poruke i čestitke za 50 godina braka

Kolege, u braku lagan uspjeh brzo gasi ljubav. Koliko god velike bile, ipak joj razne prepreke daju vrijednost. Vas dvoje ste prošli puno toga, te sve te godine niste odustali jedno od drugog. Sretan zlatni pir!

NE PROPUSTI  Stručni ispiti - Magija za učenje i ispitnu sreću

Dragi naši susjedi, sretna vam 50-ta godišnjica vašeg lijepog braka. Neka bude kompletan, kao i do sada!

Prijatelji moji, iskrena i bezuvjetna ljubav je, valjda, jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. To je razlog vašeg uspjeha i 50 godina vašeg braka. Čestitam vam zlatni pir!

Danas i mi, vaša djeca, jako se radujemo vašoj ljubavi. Sretna vam 50-ta godišnjica braka! Volimo vas puno.

Koje su vama najljepše čestitke za zlatni pir u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.