Čestitke roditeljima za ženidbu sina koje će ih zadiviti

Čestitke roditeljima za ženidbu sina koje će ih zadiviti
Najbolje poruke i čestitke za sve prilike

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke roditeljima za ženidbu sina. Te poruke i čestitke će ih sigurno posebno razveseliti povodom stupanja u brak njihovog sina, jer lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke nećakinji za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke roditeljima za ženidbu sina

Želimo da vam izrazimo veliku čestitku što vas vidimo tako sretne. Neka se ostvare sve želje vašem sinu i snaji!

Neka ova svadba vašeg sina bude što veselija i neka mu brak bude uzbudljiv i pun ljubavi! Sretno dragi naši prijatelji!

Dragi prijatelji, neka vaš sin od danas bude još sretniji, u novom životu neka hrabro korača! Sretna ženidba vašeg sina, nazdravimo za njegove lijepe i nove početke!

Sina ste upravo vi izveli na prave pute, brojite danas veseljem i srećom sve sate i sve minute! Srećna ženidba sina!

Vaš sin našao je svoj novi put, neka bude veliko veselje i neka se vašem sinu ispune sve njegove želje! Sretna vam ženidba sina!

Najbolje poruke i čestitke

Neka vaš dragi sin ide samo pravo, u novom životu neka hrabro gazi! Danas je dan za veliku sreću i veselje, danas su čestitke za vas kao i za mladenkine roditelje. Sretna ženidba sina!

Danas sina ženite, dobijate u dom snaju. Neka im je sretno i veselo. Sretna ženidba sina i neka mu sve želje budu ostvarene!

Dragi prijatelji, neka vam danas budu vina pune čaše, ženi se vaše blago, danas je svadba vašeg divnog sina! Sretna ženidba sina!

Neka vam je danas sve divno, jer sina ženite i neka vas veseli sreća njegova. Sretna ženidba vašeg lijepog sina, nazdravimo za sreću, zdravlje i za nove početke!

Neka je vašem milom sinu, lak korak u budućem životu, da sa njim se stalno veselite i uz unuke da dočekate stotu! Sretna ženidba sina vašeg, neka su vam danas radosti kao vina pune čaše!

Dobre čestitke roditeljima za ženidbu sina

Prijatelji moji, želim vašem sinu da od danas da ima još više ljubavi, zdravlja i sreće! Sretna ženidba sina!

Dragi moji, neka vam danas bude puna čaša vina kao što su vam i oči pune sretnih suza! Sretna ženidba sina, veselite se njegovom novom početku svakog dana, neka zajedno sa svojom suprugom doživi stotu!

Vaš se sin jedinac danas ženi i početi će da živi svoj novi život. Nikada da ne zaboravi oca i majku koji su mu pružili sve. Sretno vjenčanje sina, neka mu je sretno!

Neka je sretna ženidba vašeg sina, neka njega i suprugu mu cijeloga života sreća prati!

Predivan je danas dan došao i za vašeg sina i za vas kao roditelje. Budite veseli i ponosni, poželite mu svu sreću i neka samo suze sreće idu niz vaše obraze! Sretna ženidba sina, sve najljepše želje vam šaljemo ovom čestitkom!

Posebne poruke i čestitke

Kao što je vaš sin jedinac rezultat vaše velike i bezuvjetne ljubavi koju imate, neka i on sam ima svoju veliku sreću u braku. Sretna ženidba sina!

Najsretnije trenutke i lijep život želimo vsšem sinu, želimo da mu bračna sreća bude posebna i da traje koliko i vaša! Sretna ženidba vašeg sina!

Neka brak vašeg sina bude lijep, skladan i da do kraja života traje ljubav sa ljepoticom koju je odabrao! Sretna ženidba sina i sve najbolje!

Želimo vašem sinu i snaji sreću i blagostanje koje oboje zaslužuju. Sretna ženidba sina!

Koje su vama najljepše čestitke roditeljima za ženidbu sina u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke i čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: