Ljubavna magija na daljinu za vraćanje voljene osobe

Ljubavna magija na daljinu za vraćanje voljene osobe
Razne magije

Ljubavna magija radi se u osnovi na privlačenje pojedine osobe ili odvraćanje neke osobe od dotadašnjeg partnera. Ona se može svesti, primjerice, na sljedeći slogan: ‘Da bez mene ne živi, ne jede, ne pije’, čime se ‘zarobljava’ nečija duša, nagoni osoba da razmišlja i mašta isključivo o onome, tko je to počinio ili naručio. Duša se koprca u ‘tamnici’ magije.

Odjednom vas je nešto neobično i silno privuklo k osobi, prema kojoj ste donedavno bili posve ravnodušni. Ne možete misliti ni o čemu drugome, već samo o njoj (ili njemu). Uz to osjećate ogromnu želju za ljubavi odmah čim pomislite na nju ili njega. Vi jednostavno primjećujete da je vaš partner čudesna i jedinstvena osoba, osjećate se vrlo sretno u njegovoj blizini.

Postoji i crna ljubavna magija

Postoji i drugačiji oblik od ljubavne magije a to je Crna ljubavna magija koja je suprotna od djelovanja ljubavne magije. Crna magija služi za ‘odvraćanje’ odnosno razdvajanje nekog para. Oba partnera nikako ne mogu zaboraviti jedno drugog, pa dugo žale za sretnim vremenima kad su bili zajedno. Kao posljedica razočarenja – ‘okiva se i zatvara’ srce (prekriva ga tamnosivi energetski oblak), pa se osoba plaši prepustiti vlastitim osjećajima i ne može se više u nikoga zaljubiti. Magija, pravljena na razdvajanje odraziti će se na sve kasnije veze, partnerstva ili brakove u koje će ‘žrtva’ stupiti u budućnosti. Dakle, jednom rastavljena – zauvijek rastavljena! Sve njene buduće veze bit će kratke i završavati bez riječi ili suprotno tome – trajati će relativno dugo, ali nikada neće biti okrunjene brakom! Ukoliko se uprkos svega uspije vjenčati – prije ili kasnije njena će se bračna zajednica raspasti!

NE PROPUSTI  Numerologija i gatanje brojevima

Razmišljanje da su svi isti

Vjerovatno ste se susretali sa ženama i muškarcima, koji nakon razočarenja razmišljaju o suprotnom spolu na ovakav način: ‘Svi su muškarci isti’ ili ‘Sve su žene iste’, pa ostaju usamljene ‘usjedelice’ ili ‘stari momci’, dakle okorjeli neženje. Ovakva vrsta magije nerijetko se naziva ‘vjencem samoće’.

Magija koja se radi u cilju razdvajanja i rastanka ljubavnog para može imati različite simptome kod pripadnika oba spola. Tako, na primjer, unatoč silne želje za ljubavi muškarac osjeća nemoć u ljubavnom životu. On nikako ne može ostvariti kvalitetan odnos sa ženom, a u najgorem slučaju stradava zbog impotencije. Za razliku od njega – žena može biti hladna i frigidna, plašiti se ljubavi i pronalaziti brojne izgovore da bi izbjegla neugodne trenutke u postelji.

IZVOR: magijaljubavna.wordpress.com

Da li vi imate neka iskustva kada je u pitanju ljubavna magija? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.