Demonska opsjednuća su snažna opsjednuća

Demonska opsjednuća su snažna opsjednuća
Zanimljivosti i misterije – Vjera i religija

Na sreću, demonska opsjednuća su vrlo rijetka! Obično se vrlo lako može utvrditi imate li u kući demona! Najprije ćete osjetiti užasan smrad trulog mesa ili sumpora, nerijetko ćete čuti neljudske urlike koji zvuče kao da dolaze sa svih strana. Demoni vole obzaniti svoju prisutnost tako da vas guraju, udaraju, grizu, šamaraju ili grebu!!

Primijetit ćete da je cijela atmosfera u vašoj kući nekako teška, gotovo poput mračne magle a temperatura će se drastično mijenjati u vrlo kratkom roku, najčešće ćete osjećati neobjašnjivu, iznenadnu vrućinu. Demoni su za razliku od ljudskih duhova, vrlo snažni i moćni a to vole i pokazivati!

Demonska opsjednuća nisu šala

Bilo je demonskih napada na ljude sa teškim fizičkim posljedicama. Demona je vrlo teško uništiti ali ih se možete riješiti religioznim “provokacijama”. To dakako, NIKADA nemojte raditi sami!!! Demoni nisu vezani ni za jedan prostor tako da vas mogu slijediti bilo gdje. Znači, bijeg nije opcija! Demoni se mogu manifestirati u bilo kojem obliku! Ako svećenik obavlja ritual egzorcizma nekog prostora, demon će se najvjerojatnije pojaviti u ljudskoj formi kako bi zavarao ljude i uvjerio ih kako je on “običan” ljudski duh!

Demon se najčešće manifestira kao crna masa ljudskog oblika i zato ga je lako zamijeniti za “bezopasne ljude sjene”. Ako mislite da imate demona u svojoj kući, ništa ne poduzimajte sami!!! Potražite pomoć svećenika! Moguće je da ćete naići na nerazumijevanje ali u svakom slučaju pokušajte dokazati to što govorite i inzistirati na pomoći, jer, demonska opsjednuća nisu šala!

C-IP

IZVOR: paranormalno-hr.blogspot.com

NE PROPUSTI  Tobija 4: Biblija i Stari zavjet

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)