Molitva za pokojne je molitva u potrebi

U ovoj objavi ispod je korisna molitva za pokojne. To je molitva u potrebi i trebate je često moliti za preminule. Ako vas zanima, pogledajte lijepu molitvu svetoj Ani.

Molitva za pokojne je molitva u potrebi
Kršćanske molitve

Potrebna molitva za pokojne

Oče, nisi nas ostavio u neznanju o sudbini preminulih kako ne bismo tugovali kao pogani koji nemaju nade. Vjerujemo da je Tvoj Sin ustao od mrtvih i da ćemo doći u vječni život po Kristu. Molimo Te, pokloni našem preminulom (izreci ime) svoju vječnu slavu, daj svoj mir svima koji su žrtve rata i nepravednog nasilja, tješi ožalošćene, budi blizu ostavljenima; daj svojoj preminuloj braći i sestrama puninu svoga života, i svjetlo Tvoje slave svijetlilo njima! Neka žive kod Tebe, u vječnosti. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

IZVOR: www.motivacioneprice.com

Da li vam je lijepa ova molitva za pokojne? Recite nam u komentarima. Hvala!

Pročitaj još: Molitva

Molitva je religiozni čin izgovaranja određenog teksta, u kojem se vjernici obraćaju Bogu. Moliti znači razgovarati s Bogom i zadržavati se s njim, zahvaljivati, iznositi svoja razmišljanja i osjećaje, moliti ga nešto, slaviti ga i davati zadovoljštinu. Čitava se vjera zasniva na molitvi. Ona je održava i utvrđuje u privatnom i javnom životu. Na kraju molitve kaže se amen, kao riječ potvrđivanja, što znači “neka bude”. Među najpoznatijim molitvama su: kršćanska molitva Oče naš, koju je prvi molio Isus Krist.

IZVOR: Wikipedija

Bog

Bog je natprirodno biće koje vjernici smatraju božanskim ili svetim. Princip vjerovanja u jednog boga je monoteizam, u sklopu kojeg vjernici tim nazivom opisuju savršeno, nadljudsko biće, za koje se vjeruje da je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine. Institucionalizirano vjerovanje u boga zove se religija, a obredi u njegovu čast bogoslužje.

IZVOR: Wikipedija

NE PROPUSTI  Prva knjiga o Samuelu 31: Biblija i Stari zavjet

Kršćanstvo

Kršćanstvo je monoteistička svjetska religija, nastala u Palestini u prvom stoljeću nakon Kristova rođenja. Obuhvaća brojne kršćanske crkve kojima je zajednička vjera u Isusa Krista, te prihvaćanje života u skladu s evanđeljem.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: