Energija vode je dobar put do zdravlja

Energija vode je dobar put do zdravlja
Postoje mnoga izvješća da energija vode pomaže u liječenjima.

Postoji li uopće tajanstvena energija vode? Ako postoji, kako djeluje i kako je možemo koristiti? Odgovore daje Johann Grandler, koji je razvio specijalnu metodu “energetskog nabijanja vode”.

Energija vode ima svoje tajne

Većina znanstvenika sumnja u postojanje sumnja u postojanje skrivenih energija u vodi. Prema mišljenju takvih, voda je uvijek voda i samo voda. Postoje, međutim neki autori koji misle da se u njoj kriju tajne koje će se tek otkriti. Prema takvom poimanju problema, energija vode bi bila podloga svekolikom životu na našem planetu. Ona bi prenosila energiju i informaciju i bila bi u stalnoj vezi sa Svemirom. Kao što je poznato, ona stalno mijenja svoja svojstva uslijed djelovanja vanjskih utjecaja. Ona može donijeti čovjeku zdravlje i bolest, može donijeti sreću i nesreću. Može mu davati ili oduzimati snagu. Voda je fascinantan sadržaj naše svakodnevice kojeg, prema svemu sudeći, najslabije poznajemo.

Postoje mnoga izvješća o raznim liječenjima takozvanom “ljekovitom vodom”. Međutim, “oživljena”, “energetski nabijena” voda Johanna Grandlera je nešto posve drugo. Zabilježena su njena djelovanja što se ne mogu nikako dovesti u sklad s sadašnjim znanstvenim spoznajama. Tirolski istraživač prirodnih fenomena Johann Grandler je posvetio najveći dio svog života proučavanju energija vode.

Razvio je specijalne metode uz čiju je primjenu moguće podignuti nisku energetsku razinu vode na višu. Iz nekadašnjeg rudnika bakra on dobiva visokovrijednu vodu, da bi je izložio visokofrekventnim oscilacijama uz pomoć magnetskog motora kojeg je sam konstruirao. Na taj način voda, tvrdi Grandler, ponovno dobiva energiju i informacije koje je izgubila tijekom vremena. Prirodne energije, nestaju pod djelovanjem raznih kemikalija i teških metala. Voda u vodovodnim cijevima također, što uslijed trenja, što uslijed tlaka, gubi svoju prvobitnu snagu i kvalitetu.

Uslijed trenja, nastaje toplina koja u vodi izaziva elektrolitičke procese što dovode do slabljenja i raspada atomskih veza. Na taj način energija vode se gubi i njena djelotvornost, tvrdi Grandler. Prema njegovom mišljenju, voda je element hladnoće, koja svoju energiju može očuvati jedino pri određenoj temperaturi i pri određenom kretanju.

Skladištenjem slabi voda

Ljekovita, odnosno, kako Grandler naziva, “oživljena” voda, sama traži izvore energije dok teče podzemnim tijekovima. Međutim, voda koju su uskladištili ljudi u rezervoarima, treba dodatnu energiju koju može dobiti jedino umjetnim dovođenjem. Grandler je razvio uređaj koji “oživljava” vodu, vraćajući joj prvobitnu snagu i kvalitetu. Pored toga uređaj uklanja sve štetne informacije što ih je do tada voda prikupila. Njegov se uređaj, tvrdi, može montirati na svaku slavinu ili kućanski vodovodni sustav, da bi se postigli željeni pozitivni učinci.

Neki autori tvrde da se primjenom Grandlerovog uređaja doista može podignuti energija vode, te njena kvaliteta. Njena primjena u liječenju nekih kožnih bolesti i bolesti želuca, dala je dobre rezultate. Postoje izvješća da je korištenjem takve vode u nekoliko slučajeva uklonjen kronični gastritis, te neurodermitis. I zdrave osobe koje piju takvu vodu, osjećaju se, kako se tvrdi, mnogo bolje.

Tako jedna žena stara 47 godina izvješćuje da je godinama bolovala od ekcema na prstima. Liječnici joj nisu mogli pomoći. Nakon što je počela piti vodu koju je oživjela Grandlerovim uređajem, bolest se izgubila. Redovito korištenje takve vode, tvrdi se, pomaže i pri kroničnim reumatskim bolovima. Grandlerova oživljena voda ne samo da dobro djeluje na ljude, nego i na biljke.

NAPOMENA: Ovaj tekst je isključivo informativnog karaktera. Za postavljanje bilo kakve dijagnoze, medicinski savjet ili liječenje obavezno se obratite svom liječniku.

Možda će vas zanimati i ovo: