Halloween Kills (2021): Thriller filmovi

Halloween Kills (2021): Thriller filmovi
Photo: YouTube Universal Pictures

Ispod možete pročitati kratak opis za triler, horror i kriminalistički film Halloween Kills, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Halloween Kills

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Horror, triler, krimić

Režija: David Gordon Green

Uloge: Jamie Lee Curtis, Robert Longstreet, Stephanie McIntyre, Kyle Richards, Nick Castle i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Kada se Michael Myers vratio, Noć vještica još nije završila. Nekoliko minuta nakon što su Laurie Strode, njezina kći Karen i unuka Allyson ostavile maskirano čudovište Michaela Myersa da gori u kavezu u Laurienom podrumu, Laurie je hitno prevezena u bolnicu s ozljedama opasnim po život, vjerujući da je napokon ubijen njezin doživotni mučitelj. No kad se Michael uspije osloboditi Laurieine zamke, nastavlja se njegovo ritualno krvoproliće.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

NE PROPUSTI  End Game (2021): Komedije i kriminalistički filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Halloween Kills i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: