Witch Hunt (1994) je dobar krimi film

Ispod možete pročitati kratak opis za misteriju i kriminalistički film Witch Hunt, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmovi i filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili naziv filma i kliknete “Search”.

Witch Hunt (1994) je dobar krimi film
Photo: Screenshot YouTube video Andrew Wilkins

Film Witch Hunt

Godina filma: 1994

Filmski žanr: Misterija, krimi film

Produkcija: HBO

Režija: Paul Schrader

Uloge: Alan Rosenberg, Julian Sands, Penelope Ann Miller i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

U Hollywoodu 1950-ih godina ubojstvo i magija povezuju glumicu, senatora, vješticu i privatnog detektiva. Film je jako zanimljiv.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirat.

IZVOR: Wikipedija

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  The Protege (2021): Trileri, akcijski i kriminalistički filmovi

IZVOR: Wikipedija

Da li ste pogledali humoristični film Witch Hunt i ako jeste koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: