Jeziva mjesta snimljena kamerom noću

U ovoj objavi možete vidjeti video zapise za neka jeziva mjesta snimljena kamerom noću. Ta sablasna ili zastrašujuća mjesta utjeruju strah u kosti i dok se ne vide ne može se vjerovati da uopće postoje. Za svaki video zapis smo stavili kratak opis i naravno link. Klikom na link biti ćete preusmjereni na drugu karticu te video možete pogledati na YouTube kanalu Classic Games to Play Collection.

Jeziva mjesta snimljena kamerom noću
Zastrašujuća mjesta koja tjeraju strah u kosti

Nevjerovatna jeziva mjesta snimljena kamerom

1. Postoji jedno vrlo staro groblje duboko u šumi koje je već dugo vremena zatvoreno za ukop pokojnika. Groblje je snimljeno kamerom noću i to groblje je vrlo, vrlo jezivo.

Link na video je OVDJE

2. Na jednoj ruralnoj lokaciji u brdima i šumi (oko 500 metara nadmorske visine) se nalazi stara i dugo vremena napuštena kuća koja je prekrivena raslinjem. Nevjerovatno je gdje su neki ljudi nekada živjeli.

Link na video je OVDJE

3. Na jednom mjestu izvan naselja postoji jedna stara velika kuća koja je izgrađena prije više od 100 godina te je kuća s vremenom imala drugačije namjene. Kuća je dugo napuštena, a jezivo je to da na dva ulaza kuće stoje natpisi “Cave of Evil” i “House of Evil” te u jednoj prostoriji na zidu piše “Welcome to Hell”.

Jezivi video možete pogledati OVDJE

Zastrašujuća mjesta koja tjeraju na razmišljanje

1. Na linku ispod možete vidjeti kako su duboko u šumi pronađene dvije napuštene misteriozne i sablasne kuće. Kuće su jako dugo vremena napuštene te su u lošem stanju. Da li se tu nešto čudno dešavalo u prošlosti teško je znati te se može samo pretpostavljati.

Link na video zapis je OVDJE

NE PROPUSTI  YouTube video zapisi koji bi vam mogli biti zanimljivi

2. Postoje stvarno neka mjesta i objekti koji su po noći toliko jezivi da se ledi krv u žilama. Pogledajte video pa se uvjerite sami!

Link na YouTube video je OVDJE

3. U ovom videu možete vidjeti jednu dugo napuštenu staru poslovnu zgradu koja ima prizemlje i tri kata. Zgrada je jako velika i svaki njen dio je jako jeziv. Pogledajte video i uvjerite se sami!

Link na video je OVDJE

Ova jeziva mjesta snimljena kamerom noću se ne zaboravljaju

1. U ovom videu se može vidjeti obilazak dijela šume koji vodi do vrha planina na oko 1200 metara nadmorske visine. Na vrhu planine se nalaze vrlo čudni spomenici koji se mogu dovesti u vezu sa starim vjerovanjima. Područje je vrlo misteriozno.

Link na video je OVDJE

2. Nećete vjerovati koliko su neki tuneli u stijeni misteriozni. Pogledajte video pa se uvjerite!

Link na video je OVDJE

3. Ispod je link na YouTube video zapis gdje možete vidjeti kako visoko u šumi i brdima postoji dosta ruševnih objekata koji su jako čudni i tjeraju na razmišljanje.

Video možete pogledati OVDJE

Ako želite gledati još neka jeziva mjesta snimljena kamerom to možete na popisu video zapisa AT NIGHT od YouTube kanala Classic Games to Play Collection. Da li ste pogledali neki video iz naše objave? Ako jeste možete nam reći u komentarima svoje mišljenje. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: