Kršćanske čestitke za vjenčanje

U ovoj objavi možete vidjeti neke najljepše kršćanske čestitke za vjenčanje. Te čestitke će posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred, gdje žena i muškarac postaju supružnici. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke katoličke čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Kršćanske čestitke za vjenčanje
Vjenčane čestitke

Najbolje kršćanske čestitke za vjenčanje

Vas dvoje, toliko ste divni, imajte puno radosti u braku što će vam omogućiti dragi Bog ako istinski vjerujete. Sretno vam vjenčanje!

Neka vaša ljubav bude jaka kako sada tako i do kraja života. Bog vas dragi oboje blagoslovio. Čestitamo sklapanje braka!

Drago mi je što vas je Bog spojio, vi ste poseban bračni par. Čestitam vam vjenčanje od srca!

Sada stupate u zajednički život. Volite jedno drugo u dobru i zlu i neka vas nitko ne razdvoji. Neka je Bog uz vas, sretno vam vjenčanje!

Najljepše čestitke

Vjerujte u Boga, imajte povjerenja i razumijevanja jedno prema drugom i sve će biti dobro. Divni ste, čestitamo vaše vjenčanje!

Ovo je predivan dan, vidjeti vas dvoje kako ćete pred Bogom potvrditi svoju ljubav. Sretno vam sklapanje braka dragi mladenci!

Ovo je veliki dan, dan kada vas dvoje sklapate brak. Neka je Bog uvijek na pomoći, hvala što ste me pozvali, čestitam vjenčanje!

Divno je što ste našli jedno drugo, želim vam uz Božju pomoć puno divnih godina života. Čestitamo vaše vjenčanje!

Nezaboravne kršćanske čestitke za vjenčanje

Želim vama dvoje sve najbolje u životu, da imate puno djece i neka vas sve dragi Bog blagoslovi. Sretno vam vjenčanje dragi moji!

NE PROPUSTI  Poslovne poruke zahvalnosti koje zadivljuju

Želim vam puno sreće i neka vam se u životu sve ostvari što želite, naravno uz pomoć Boga. Čestitam sklapanje vašeg braka!

Čuvajte jedno drugo i vjerujte u svemogućeg Boga. Što Bog sastavi, neka nitko ne rastavi. Želim vam sve najbolje, sretno vam vjenčanje!

Uspjeti ćete samo ako budete iskreni jedno prema drugom i budete vjerovali u Boga i ne odvajali se od Njega. Čestitamo vam vjenčanje!

Dobre vjenčane čestitke

Nikada se ne odvajajte jedno od drugog, poštivajte se i dragi Bog će vam ispuniti sve dobre i normalne želje. Sretan sam radi vas, sretno vam vjenčanje!

Budite sretni i zadovoljni, volite se uvijek isto. Neka Bog bude uvijek uz vas. Čestitamo sklapanje braka!

Neka vaša bračna zajednica bude ispunjena srećom i zdravljem. Bog vam pomogao, čestitamo vaše vjenčanje!

Prelijep ste par, sve najbolje vam želim od srca, neka je Bog uvijek uz vas dvoje. Sretno vam vjenčanje!

Koje su vama najljepše kršćanske čestitke za vjenčanje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: