Lijepe čestitke za Uskrs koje zadivljuju

Ispod možete vidjeti najbolje lijepe čestitke za Uskrs. Te čestitke će sigurno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Ukratko, Uskrs je najveća kršćanska svetkovina. To je dan Uskrsnuća Isusa Krista. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke ljubavne novogodišnje čestitke. Ugodna zabava.

Lijepe čestitke za Uskrs koje zadivljuju
Čestitke za sve prigode

Najbolje lijepe čestitke za Uskrs

Dragi moji, neka nam bude prelijep ovaj dan kada slavimo Uskrsnuće našeg Gospodina Isusa Krista. Svima želim puno sreće i zdravlja. Sretan Uskrs!

Moramo svi biti sretni što je dragi Isus Krist naša velika nada i spas. Sretan Uskrs svima, želim vam puno sreće i zdravlja!

Lijep je ovo dan, velika sreća kada nam je Isus Krist dao nadu spasenje. Slavimo ovaj dan dostojanstveno. Sretan Uskrs svima od srca želim!

Slavimo Boga našeg dragog što nam je dao veliku nadu da se svi ljudi spase. Nema ljepše sreće od toga, sretan Uskrs svima!

Najljepše čestitke

Dragi moji, neka nam dragi Spasitelj Isus Krist uvijek bude na pomoći i velika nada kada bude najteže. Sretan Uskrs!

Neka vam svima bude velika zaštita naš Spasitelj Isus Krist i neka vam da puno, puno ljubavi, sreće i zdravlja. Sretan Uskrs!

Došao je još jedan Uskrs kada slavimo Uskrsnuće Kristovo i neka i dalje naša vjera u Spasitelja bude jaka. Sretan Uskrs!

Želim svima puno radosti i sreće, neka dragi Bog uvijek bude uz sve vas, kako u dobrim tako i u teškim vremenima. Sretan Uskrs!

Nezaboravne lijepe čestitke za Uskrs

Lijepa je vjera u našeg Isusa Krista koji je pobijedio smrt i tako dao veliku nadu za spas svih ljudi. Sretan Uskrs svima!

NE PROPUSTI  Poruke bratu od sestre su najljepše poruke

Puno zdravlja i lijepog veselja vam želim, neka Bog uvijek bude uz vas. Sretan Uskrs svima!

Do kraja života morate biti sretni jer postoji dragi naš Isus Krist koji je otkupio sve naše grijehe i On je put, istina i život. Sretan Uskrs svima!

Neka dragi Bog u našu veliku obitelj donese mir i radost. Budimo zadovoljni što nas Isus Krist daruje velikom milošću. Sretan Uskrs!

Dobre čestitke

Život bez Boga ne bi imao smisla i zato budimo presretni što je dragi Spasitelj Isus Krist uvijek uz nas gdje god se nalazili. Sretan Uskrs!

Čovjek ne može živjeti bez Boga i nikada se ne smije odvajati od Boga. Neka vam uvijek to bude na umu. Sretan Uskrs svima!

Volim vas sve, moju dragu i lijepu obitelj a za njeno postojanje zahvaljujem dragom Bogu. Sretan Uskrs!

Danas se svi moramo lijepo osjećati i slaviti Uskrsnuće Gospodina Isusa Krista. Sretan Uskrs svima želim!

Koje su vama najbolje lijepe čestitke za Uskrs u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: