Mean Man: The Story of Chris Holmes (2021)

Mean Man: The Story of Chris Holmes (2021)
Photo: YouTube Cleopatra Entertainment

Ispod možete pročitati kratak opis za dokumentarni film Mean Man: The Story of Chris Holmes, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Mean Man: The Story of Chris Holmes

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Dokumentarac

Režija: Antoine de Montremy

Uloge: Scott Ian, Dizzy Reed, Chris Holmes i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Film je priča o kultnom gitaristu koji je živio ekstremnim usponima i padovima. Nakon što je izgubio izdavačka prava nad vlastitim pjesmama i izborio se s opasnim ovisnostima, legendarni W.A.S.P. gitarist je prikazan kako počinje ispočetka dok živi kod svoje svekrve u Cannesu u Francuskoj. Sada je spreman krenuti u Europu sa svojim novim bendom. Dok ga pratimo, upoznaje brojne obožavatelje i dokazuje da je još uvijek showman kakav je bio kao mlada i poznata rock zvijezda.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Mean Man: The Story of Chris Holmes i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: