Molitva svetoj Ani je lijepa molitva

U ovoj objavi je jedna lijepa molitva svetoj Ani. Nadamo se da ćete moliti ovu molitvu koja će vam sigurno biti od pomoći. Sveta Ana je kršćanska svetica, majka Blažene Djevice Marije.

Molitva svetoj Ani je lijepa molitva
Najljepše kršćanske molitve

Korisna molitva svetoj Ani

O sretna i blažena sveta Ano, mati Isusove Majke Marije, koja si molitvama, suzama i postom od Boga isprosila kćerku Mariju, nju pomno odgojila i pazila i napokon je u hramu Bogu prikazala: molim te ponizno da me Kćerki svojoj preporučiš, neka mi u svakoj potrebi bude u pomoći. Ako ti za me od nje štogod zaprosiš, ufam se da ću to i zadobiti; jer je bila ona na ovom svijetu tebi poslušna, i sada će u nebu uslišati molitvu tvoju. Amen.

Da li vam je pomogla molitva svetoj Ani? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Pročitaj još: Molitva

Molitva je religiozni čin izgovaranja određenog teksta, u kojem se vjernici obraćaju Bogu. Moliti znači razgovarati s Bogom i zadržavati se s njim, zahvaljivati, iznositi svoja razmišljanja i osjećaje, moliti ga nešto, slaviti ga i davati zadovoljštinu. Čitava se vjera zasniva na molitvi. Ona je održava i utvrđuje u privatnom i javnom životu. Katolici se, osim Bogu, mole i Blaženoj Djevici Mariji, svecima i anđelima čuvarima.

IZVOR: Wikipedija

Bog

Bog je natprirodno biće koje vjernici smatraju božanskim ili svetim. Princip vjerovanja u jednog boga je monoteizam, u sklopu kojeg vjernici tim nazivom opisuju savršeno, nadljudsko biće, za koje se vjeruje da je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine. Vjerovanje u više bogova nazivamo politeizam, oblik vjerovanja u nadprirodna bića koji je preteča monoteizmu.

IZVOR: Wikipedija

Svetac

Svetac je osoba koju je radi načina života sasvim posvećenog Kristu neka kršćanska Crkva proglasila ili od davnine štuje kao svetu. U početku su kao sveci štovani apostoli, sveta Marija i prvi mučenici, a kasnije su im pridruživane i ostale osobe koje su mogle kršćanima poslužiti kao uzor kršćanskoga života.

NE PROPUSTI  Poslanica Hebrejima 9: Biblija i Novi zavjet

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)