Molitva za vozače je potrebna molitva

U ovoj objavi je jedna lijepa molitva za vozače. Ta molitva je potrebna i korisna i molite je za vašu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu. Ako vas zanima, pogledajte molitvu za pokojne.

Molitva za vozače je potrebna molitva
Kršćanske molitve

Kršćanska molitva za vozače

Gospodine, do sada je sve išlo u redu. Tvoj anđeo me je čuvao od divlje vožnje i nesreće. Hvala Ti za to. Zato te potiho molim svaki put kad stavim ključ u bravu motora. Gospodine, daj da nikad ne zaboravim: dok moj automobil juri u mojim rukama nije samo moj život, nego i životi svih koji me susreću. Čaša previše, neprospavana noć, pretjeran pritisak na papučicu lako prouzrokuje smrt. Gospodine, čuvaj me. Gospodine, pomozi mi.

Da li vam je pomogla ova molitva za vozače? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Pročitaj još: Molitva

Molitva je religiozni čin izgovaranja određenog teksta, u kojem se vjernici obraćaju Bogu. Moliti znači razgovarati s Bogom i zadržavati se s njim, zahvaljivati, iznositi svoja razmišljanja i osjećaje, moliti ga nešto, slaviti ga i davati zadovoljštinu. Čitava se vjera zasniva na molitvi. Ona je održava i utvrđuje u privatnom i javnom životu. Na kraju molitve kaže se amen, kao riječ potvrđivanja, što znači “neka bude”.

IZVOR: Wikipedija

Bog

Bog je natprirodno biće koje vjernici smatraju božanskim ili svetim. Princip vjerovanja u jednog boga je monoteizam, u sklopu kojeg vjernici tim nazivom opisuju savršeno, nadljudsko biće, za koje se vjeruje da je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine.

IZVOR: Wikipedija

Anđeli

Anđeli je naziv za vječna bića prisutna u mnogim religijama. U kršćanstvu, anđeli su duhovna bića, koja nemaju tijelo, no imaju pak svoju osobnost i slobodnu volju. Među svim stvorenim bićima anđeli su najsposobniji i zato najbliži Bogu. Ne pripadaju našem prostoru i vremenu, ali mogu djelovati u našoj stvarnosti. Uloga anđela je slavljenje Boga i prenošenje poruka ljudima.

NE PROPUSTI  Psalmi 5 i 6: Biblija i Stari zavjet

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: