Mračna škola: Najbolje strašne horror priče

Mračna škola: Najbolje strašne horror priče
Horror priče

Ako volite kratke strašne horror priče, ova priča Mračna škola će vas zabaviti i natjerati malo na razmišljanje.

Mračna škola

Dogodilo se to jedne kišne večeri. Bio je zadnji dan škole prije zimskih praznika i bila je predstava na kojoj su nastupale cure iz mog razreda. Čim je naš nastup završio, svi su se razbježali kućama sretni što počinju praznici. No moje tri frendice i ja željele smo se još malo zabaviti.

Palo nam je na pamet da bismo mogle malo prošvrljati po školi sada kad više u njoj nikoga nije bilo…Tako smo nagovorile čistaćicu da nam otvori vrata jer smo kao morale hitno do WC-a. Ona nam je povjerovala i otvorila, no čim se okrenula, potrčale smo prema stepenicama i uputile se u obilazak škole noću.

Ružno iskustvo

Zabavljajući se, zaboravile smo da je kasno i da je predstava odavno završila…Odjednom smo začule nečije korake. Prepale smo se da će nas netko otkriti pa smo se brzo sakrile u jednu učionicu. Otvorile smo vrata, zalupile ih i sakrile se iza velikog ormara. A onda smo čule otvaranje vrata. Bilo je mračno, ništa nismo vidjele. Neka me ruka iznenada uhvatila za rame, a ja sam počela vrištati.

Ne znam kako, ali moja je frendica uspjela upaliti svjetlo. Okrenula sam se i vidjela da je to bila…Čistačica. Srce mi je skoro stalo od šoka, ali mi je na kraju bilo drago što je to bila samo ona. Samo je htjela provjeriti da slučajno netko nije ostao u školi i da ga ne zaključa… A mi smo odlučile da više nećemo šetati po mračnoj školi.

Da li vam se svidjela ova priča Mračna škola? Možete nam reći u komentarima. Hvala

NE PROPUSTI  Djed Božićnjak ili Djed Mraz u slikama za blagdane

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.