Najbolji portali za iznajmljivanje apartmana

U ovoj objavi su navedeni neki sigurno najbolji portali za iznajmljivanje apartmana. Ti portali će vam biti od velike koristi kada vam je potreban apartman za odmor u sezoni itd. Za svaki navedeni portal smo stavili kratak opis i naravno poveznicu koja vodi na pojedini portal. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima pogledajte neke najbolje portale o automobilima.

Top 10 najbolji portali za iznajmljivanje apartmana

Najbolji portali za iznajmljivanje apartmana
Apatmani

 1. Apartmani Hrvatska – privatni smještaj u Hrvatskoj

Ako tražite smještaj u Hrvatskoj ovaj portal vam nudi mogućnost da pronađete smještaj u apartmanima širom Hrvatske! Tu možete vidjeti fotografije apartmana i detaljan opis.

Link

2. Apartmani Hrvatska – privatni smještaj i ljetovanje na Jadranu

Ovaj portal nudi informacije za privatni smještaj, te rezervacije privatnog smještaja i apartmana na jadranskoj obali. Provedite ljetovanje uz more i sunce.

Link

3. Apartmanija HR – apartmani, sobe i privatni smještaj

Portal ima katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj. Apartmani, sobe, kuće za odmor, seoski ili robinzonski turizam.

Link

4. Apartman Info

Apartmani na moru, sobe, kuće za odmor i jeftini privatni smještaj u Hrvatskoj i iznajmljivanje apartmana direktno od vlasnika privatnog smještaja.

Link

5. Hrvatska Net

Hoteli, apartmani, mobilne kućice, robinzon turizam, krstarenja… Portal nudi smještaj u Hrvatskoj više od 19 godina. Agencija se nalazi u Ljubljani.

Link

6. Najbolji portali za iznajmljivanje apartmana – Privatni apartmani

Pretražite smještaje za iznajmljivanje u Hrvatskoj i rezevirajte smještaj za odmor bez provizije. Privatni smještaj u apartmanima, sobama, hotelima itd.

Link

7. Iznajmljivači HR

Ovo je specijalizirani portal za iznajmljivače privatnog smještaja, vlasnike apartmana, soba, kuća za odmor… Najbolji savjeti i preporuke za iznajmljivače!

Link

8. Adriatic HR

Bogat izbor privatnih apartmana uz more za ljetovanje u Hrvatskoj. Apartmani u Hrvatskoj izvrstan su izbor za ljetovanje na Jadranu.

NE PROPUSTI  Eko poruke za zaštitu okoliša

Link

9. Info Zadar

Na ovom portalu povezati ćete se s ostatkom Hrvatske putem kratkih opisa i linkova na partnerske stranice koje se bave dotičnim destinacijama i smještajnim kapacitetima.

Link

10. Tourist Planet

Oglašavanje apartmana u Hrvatskoj.

Link

Koji su vama najbolji portali za iznajmljivanje apartmana? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: