Portali o duhovnosti koji bi se trebali posjetiti

Portali o duhovnosti koji bi se trebali posjetiti
Vjera i religija

U ovoj objavi su na spisku navedeni neki sigurno najbolji portali o duhovnosti. Ti religijski portali će vam pružiti sve bitne i kvalitetne informacije što se tiču vjere i religije. Objavu smo naravno stavili u kategoriju “Duhovnost”, te ako vas zanima pogledajte neke najbolje portale za upoznavanje.

Zanimljivi portali o duhovnosti

1. Novi život

Novi Život je najčitaniji kršćanski portal koji donosi dirljive životne priče, teme o duhovnosti, zdravlju i najnovije vijesti.

Link

2. Bitno Net

Navedeni portal je najčitaniji hrvatski vjerski medij! Sve o Crkvi, Papi Franji, vjeri, obitelji, duhovnosti i mnogo toga više!

Link

3. Svjedočanstva

Na navedenom portalu ćete naći mnoštvo zanimljivih i poučnih kršćanskih članaka, svjedočanstava ljudi itd.

Link

4. Međugorje Info

Na ovom vjerskom portalu ćete pronaći puno vijesti iz Crkve, Gospinim porukama, molitve, svjedočanstva itd.

Link

5. Duhovnost Net

Portal Duhovnost je vjerski portal koji je usmjeren na različite vjerske sadržaje kao i aktualizacije nedjeljnih biblijskih čitanja kroz poticajne misli različitih duhovnih pisaca. Osim vjerskih sadržaja, donosi teme iz obiteljskog života, osobnog razvoja i međuljudskih odnosa, te razmišljanja o aktualnim društvenim zbivanjima.

Link

6. Portali o duhovnosti – Rastimo u vjeri

Portal RASTIMO U VJERI plod je entuzijazma nekolicine praktičnih vjernika, a budući da je Internet slobodan medij, namijenjen svima, u tom je pogledu analogan s Katoličkom crkvom, koja je isto tako univerzalna, sveopća (katolička), namijenjena svim ljudima, svih vremena.

Link

7. Put, Istina i Život

Portal Put, Istina i Život traži kako bi omogućio da se svi obogate i ojačaju u svojoj kršćanskoj vjeri kako je navješta Rimokatolička crkva.

Link

8. Vjera i djela

Ovo je portal katoličkoh teologa. Na portalu ćete pronaći dosta korisnih objava o teologiji, liturgiji, vjeronauku itd.

NE PROPUSTI  Evanđelje po Mateju 20: Biblija i Novi zavjet

Link

9. Katolik HR

Dobar vjerski portal na kojemu možete naći poučne članke o temeljima vjere, kršćanstvu, crkvi itd.

Link

10. Rafael

Kvalitetan portal na kojemu možete pročitati razne zanimljivosti, vijesti, o duhovnim mislima itd.

Link

Koji su vama najbolji portali o duhovnosti? Možete nam reći u komentarima i naravno navesti neke koji nisu na našem spisku. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

5 Comments

  1. Portal koji češće posjećujem je portal Rastimo u vjeri. Dosta je dobar i još bolje sviđa mi se što portal nema sadržaje politike, horoskope i druge nepotrebne sadržaje. Dok neki portali znaju miješati politiku I vjeru.

    I druge portale posjećujem ali ovaj mi je zanimljiv i ima dobre sadržaje duhovnosti.

    1. Ima puno vjerskih portala, te smo izabrali navedene. Naravno, neki nam promaknu, a vjerujemo da je taj koji ste Vi naveli kvalitetan, pa evo vidljiv je link u Vašem komentaru, pa će biti vidljiv.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.