Vlaška magija za ljubav je vrlo razvijena magija

Vlaška magija za ljubav je vrlo razvijena magija
Zanimljivosti i misterije – ljubavne magije

Vlaška magija za ljubav je kod Vlaha najrazvijenija. Najrasprostranjeniji rekvizit u ovim ritualima je katanac – simbol nečega što se može zaključati i otključati, zarobiti i osloboditi.

Iza katanca slijede med, kao bezopasno sredstvo koje lijepi, užarci koji u magiji simboliziraju ono što pali i bosiljak i tamjan koji svojim aromatičnim mirisima osvajaju.

Djelotvornija vlaška magija za ljubav

Da bi vlaška ljubavna magija bila što djelotvornija, crveni ili bijeli konac, sol, šećer, krv i voda se donose iz kuće i obavezni su za indentifikaciju ličnosti. Upotreba ostalih predmeta i dodataka u magiji zavise od pojedinačnog problema.

Daščica sa kućnog praga se koristi u razotkrivanju prijevara, nož ako se radi o skidanju uroka, pramen kose ako postoji obostrano interesiranje, a vlaška ljubavna magija na daljinu najbolje funkcionira preko dijela odjeće nekoga tko je daleko. Vlaška magija za dobijanje novca izvodi se samo pomoću vlaške bajalice za novac.

Vezivanje muške moći

Veliki broj muškaraca zaista misli da njihova spolna snaga zavisi od ćudljivosti žena (posesivnost, ljubomora ili osveta). Simptomi impotencije po kazivanju naroda su vezanost muškarca da ne može da bude ni sa jednom ženom ili da ne može bude sa određenim ženama. Osim spolne nemoći muškarac se osjeća loše, napuštaju ga snaga i volja.

Najjače djelovanje među rekvizitima za izazivanje impotencije imaju predmeti uzeti sa pokojnika. To su maramica na kojoj se sakupljala pljuvačka iz usta umrlog u periodu između smrti i ukopa, prsten sa njegove ruke, igla i konac.

Bitni brojevi za vlaške bajalice su trojka, simbol seksa, sedmica, broj ljubavi, i devetka, kontakt sa višim zlim silama. Od boja se koriste crna, koja upija, i crvena, koja ograničava upad pozitivne i negativne energije. Izbjegavaju samo zelenu boju koja oslobađa.

NE PROPUSTI  Kako se slažu horoskopski znakovi: Ljubav i astrologija

Vlaško područje

Kada je u pitanju magija vlaško područje je poznato po velikom broju praktikanata okultnog. Pritom, mnogi vlašku magiju smatraju odgovornom za svoje nedaće, bježeći od osobne odgovornosti ili postupaka. Ipak, vlaška magija predstavlja zanimljiv fenomen koji se održao tijekom stoljeća i postao simbol dvije države.

Vlaška magija spada u jedno od najegzotičnijih i najintrigantnijih pitanja kulturnog naslijeđa istočne Srbije. Stalno izopćeno, skriveno i nevidljivo za utjecaj drugih kultura, prepušteno osobnim razvojnim potencijalima, ovo područje predstavljalo je idealnu sredinu za očuvanje poganskih običaja.

IZVOR: magijaljubavna.wordpress.com

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)