Novogodišnje čestitke prijateljima

Ispod možete vidjeti najljepše novogodišnje čestitke prijateljima. Te čestitke za Novu godinu će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, Nova godina (1. siječnja) prvi je dan u kalendaru i prvi dan u godini. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše čestitke za rođendan kćeri. Ugodna zabava.

Novogodišnje čestitke prijateljima
Čestitke za sve generacije

Najbolje novogodišnje čestitke prijateljima

Dragi prijatelji, najljepše želje za sve vas imam, neka vam se ispuni sve ono što zamislite. Sretna Nova godina!

Prijatelji moji stari, i ovaj puta smo svi na okupu kao i prije. Budimo i dalje u miru, sretna Nova godina svima od srca!

Svim mojim prijateljima želim puno sreće, ljubavi i naravno velikog zdravlja. Slavimo do ranih jutarnjih sati, sretna vam Nova godina!

Želim svima puno sreće i zdravlja u godini koja nas čeka. Sretna Nova godina od srca!

Najljepše čestitke za Novu godinu

Dragi prijatelji, ostavimo sve ono loše u staroj godini i neka nam godina što je došla pruži puno zadovoljstva i sreće. Sretna Nova godina svima!

Želim vam svjetsku sreću koja nema granice, te naravno zdravlja koje je najbitnije od svega. Sretna Nova godina!

Prijatelji, neka vam godina bude nešto najljepše do sada, nešto što ćete pamtiti cijelu svoj život. Sretna Nova godina od srca!

Nema nitko na svijetu takve frendove kao što imam ja. Sretna Nova godina, neka vam se ostvare svi snovi!

Nezaboravne novogodišnje čestitke prijateljima

Dragi moji vjerni prijatelji, sve stare želje koje ste željeli neka vam se ostvare kao i nove želje. Sretna Nova godina!

NE PROPUSTI  Poruke ohrabrenja za prijatelje

Budite mi vedri i veseli kao i do sada i jako mi je drago što smo svi ostali isti, pozitivni kao svih godina prije. Sretna Nova godina!

Pravo prijateljstvo se uvijek mora cijeniti te mi je drago što postojite. Želim vam puno sreće i zdravlja, sretna Nova godina!

Malo je pravih prijatelja kao što ste vi i ne mogu vam opisati koliko mi je drago što smo i u ovome slavlju na okupu. Sretna Nova godina!

Dobre prijateljske čestitke za Novu godinu

Iskreno vam želim sretnu Novu godinu koja nam je došla. Želim da se uvijek ovako skupimo i slavimo kao pravi prijatelji, što naravno i jesmo!

Prijatelji, ostajte mi i dalje dobro, neka vam život pruža samo najsretnije trenutke. Sretna Nova godina!

Veselimo se do jutra dragi prijatelji, želim vam puno, puno sreće, zdravlja i ljubavi. Sretna Nova godina!

Naše veliko prijateljstvo je neraskidivo, tako mi je drago što smo uvijek zajedno. Sretna Nova godina svima od srca!

Koje su vama najljepše novogodišnje čestitke prijateljima u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe prigodne čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: