Oproštajne poruke za nastavnike

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najbolje oproštajne poruke za nastavnike. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke oproštajne poruke za prijatelje.

Oproštajne poruke za nastavnike
Poruke za sve prigode

Najbolje oproštajne poruke za nastavnike

Gospodine, u ime cijelog razreda vam se zahvaljujem za sve učinjeno dobro prema nama učenicima. Nikada vas nećemo zaboraviti!

Vi ste sigurno primjer jako dobrog nastavnika. Uvijek ćete mi biti u sjećanju prvenstveno kao dobar čovjek a onda i učitelj u školi!

Puno, puno ćete nam nedostajati dragi nastavniče. Kraj je našeg školovanja i uvijek ćemo se sjećati vaše pozitivnosti!

Uvijek smo čekali da dođe školski sat kada vi držite nastavu. Eto, prođe škola i došlo je vrijeme da se mi učenici oprostimo od vas. Puno sreće vam želimo u daljnjem radu i privatnom životu!

Najljepše poruke

Puno sreće vama nastavniče i cijeloj školi želi vaš veliki razred koji je cijelo vrijeme bio presretan što ste bili dio našeg obrazovanja!

Tužni smo što odlazite u drugu školu, a želimo vam tamo puno sreće i dobrih učenika kojima ćete predavati školske sate.

Toliko ste učinili dobrog za nas nastavniče da to ne smijemo nikada zaboraviti. Za ovaj oproštaj smo pripremili mali poklon za vas da se uvijek sjetite svog razreda!

Vi ste sigurno nastavnik od kojega smo najviše naučili. Nikada vam nećemo moći zahvaliti koliko bi trebalo. Sve najbolje vam želimo u radu i životu!

Nezaboravne oproštajne poruke za nastavnike

Vi ste sigurno puno učinili da mi jednog dana budemo dobri ljudi. Uvijek ćemo se sjećati vaših lijepih i korisnih savjeta. Hvala vam od srca nastavniče naš!

NE PROPUSTI  Skandinavska imena koja mogu biti izbor za ime vaše prinove

Toliko ste nam pomagali u učenju, da brže savladavamo gradivo tako da je ugodno bilo biti na vašim školskim satima. Uvijek ćete nam biti dragi i sjetiti ćemo vas se!

Nastavniče, tužni smo radi oproštaja ovoga i uvijek ćete nam biti primjer kako treba ići kroz život. Hvala vam puno!

Koliko ste samo strpljenja imali sa nama i pomagali nam u učenju da će se toga uvijek biti lijepo sjetiti. Želimo vam sve najbolje u vašem životu!

Dobre poruke

Puno ste nam znanja dali učitelju naš dobri. Vi ste čovjek koji se nikada neće zaboraviti i uvijek ćemo vas spominjati drugima kao primjer pravog nastavnika!

Sve se nastavlja dalje tako naš i vaš život i vrijeme je da se oprostimo dragi nastavniče. Priredili smo malu oproštajnu zabavu i nadamo se da ćete prisustvovati. Hvala vam za sve!

Sve ste dali od sebe i hvala vam nastavniče. Vi ste stvoreni za ovaj posao i nemoguće je da vas se ne pohvali. Hvala, voli vas vaš razred!

Opraštamo se od vas sa tugom i nikada vas nećemo zaboraviti. Kada god vas negdje sretnemo sjetiti ćemo se divnih školskih dana. Želimo vam svu sreću!

Koje su vama najljepše oproštajne poruke za nastavnike u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: