Oproštajne poruke za prijatelje

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najbolje oproštajne poruke za prijatelje. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke prijateljici za vjenčanje.

Oproštajne poruke za prijatelje
Poruke prijateljstva za sve generacije

Najbolje oproštajne poruke za prijatelje

Dragi prijatelju, evo dođe i ovaj dan kada se moramo oprostiti. Znaj da ću se uvijek sjetiti naših druženja i pomaganja.

Veliki je dar od Boga imati prijatelja kao što si ti jer pravih prijatelja je jako malo. Više se nećemo moći viđati uživo ali zahvaljujući modernoj tehnologiji moći ćemo bar virtualno. Sretno ti tamo daleko gdje ideš!

Takav je život prijatelju moj pravi, uvijek ću te se sjetiti gdje god da budem. Kada budem mogao doći, znaš da ću ti se javiti!

Eto prijatelju, došlo je i vrijeme da svatko krene svojim putem. Budi mi dobro i neka te prati u životu velika sreća.

Najljepše prijateljske poruke

Nažalost moramo se oprostiti jer takvi su životni putevi. Znaj da te nikada neću zaboraviti i takvog dobrog prijatelja kao ti neću više imati.

Žao mi je što je sve ovako moralo biti, a znaš i sam da se protiv viših sila ne može. Zbogom prijatelju stari, želim ti sve najbolje u životu i tvojoj obitelji!

Ne smijemo tugovati frende moj, sve je ovo Božja volja, ali znaj da će godine brzo proći i jednog dana opet ćemo se družiti, dijeliti dobro i zlo!

Uvijek je bilo dobrih i loših stvari u životu, tako je došlo vrijeme da odemo svatko svojim putem u životu, svatko svojom sudbinom. Prijatelji moji, neka vas prati velika sreća gdje god vi bili!

NE PROPUSTI  Čestitke na promaknuću koje zadivljuju

Nezaboravne oproštajne poruke za prijatelje

Znate, frendovi moji, toliko me srce steže što odlazim i što vas više dugo neću vidjeti. Ovaj oproštaj mi teško pada i znajte da ću se uvijek sjetiti naših velikih druženja.

Naše prijateljstvo je bilo savršeno, a evo dolazi vrijeme da idemo svaki od nas svojim nekim životnim putem. Tako je to, moramo se da tim pomiriti. I mojim mislima ćete biti zauvijek.

Teški su oproštaji, znam to vrlo dobro jer sam to već prolazio. Sretno ti prijatelju moj tamo u dalekoj zemlji.

Prijatelju moj vjerni, idem ali ću se vratiti, bez obzira na to koliko godina prošlo, doći će i dan povratka. Nije ovo definitivni oproštaj, čuvaj se i sretno!

Dobre poruke za najbolje prijatelje

Znaš i sam da te nikada neću moći zaboraviti. Uvijek ću se sjetiti tebe, najboljeg prijatelja na kolega sam mogao računati u bilo koje doba dana i noći. Sretno!

Da, znam sve, svjestan sam da se moramo oprostiti frende moj i to je jako teško. Uvijek ću te se sjetiti!

Nikada se više neće pojaviti prijatelj kao što si ti. Takvo prijateljstvo se dešava jednom u životu. Čuvaj se puno!

Prijatelju moj, nikada te neću zaboraviti i cijeli život sam ti dužnik. Gdje god da budeš i u nevolji ja ću doći i pomoći ti. Sretno!

Koje su vama najljepše oproštajne poruke za prijatelje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: