Poruke nakon svađe koje smiruju

U ovoj objavi možete vidjeti razne i najljepše poruke nakon svađe. Te poruke će posebno natjerati na razmišljanje one kojima se upućuju. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka, Instagrama itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše poruke najboljoj prijateljici.

Poruke nakon svađe koje smiruju
Poruke za bolje raspoloženje

Najbolje poruke nakon svađe

Potresla me je ona naša svađa sinoć i dok se ne pomirimo i lijepo ne ispričamo, neću se moći smiriti. Moram ti reći da te puno volim.

Moramo se prestati svađati i sjetiti kako smo se nekada lijepo slagali i sve probleme rješavali. Ovako nećemo ništa postići.

Znaš da ja nisam ništa loše mislila a vjerujem ni ti. U ljutini se riječi brzo izgovaraju. Prestanimo se svađati jer nije dobro za oboje.

Nekada, kada smo stvarali sve od nule tako smo se lijepo slagali, a sada kada imamo sve svađamo se svaki drugi dan. Moramo prestati sa time.

Najljepše poruke pomirenja

Umjesto da uživamo u svakom trenutku i ljepotama koje život pruža, mi se svađamo i to uvijek bez razloga. Vrijeme je da se uozbiljimo.

Oprosti mi za sve, često svašta kažem ali vjeruj da ne mislim tako. Volim te, možemo se pomiriti tako da otputujemo negdje za vikend.

Neću više da se svađamo jer te volim puno i ne želim te izgubiti. Od sada, gledati ću da propuštam jer mi puno značiš!

Sljedeći put kada bude neka napetost među nama, prije nego što bilo kažemo, jedno od nas dvoje treba izaći van na 10 minuta, pa onda treba u miru riješiti problem razgovorom.

Nezaboravne poruke nakon svađe

Dođi i zagrli me jer mi je to najbolje smirenje nakon naše svađe. Toliko te volim da ne znam što bih bez tebe.

NE PROPUSTI  Čestitke za rođendan sinu koje će ga sigurno zadiviti

Toliko ima mirnih načina da izgladimo sve nesuglasice a mi uvijek izaberemo svađu i tako gubimo energiju. Dođi prvo po zagrljaj pa ćemo lijepo pričati.

Mi se svađamo a tako će svejedno problemi ostati. Ajmo pričati, napraviti plan i problemi će se riješiti.

Budi bez brige, nema više svađe, ja ću sve popraviti. Volim te puno, značiš mi puno i ne želim da nas ovi problemi razdvoje.

Dobre poruke za pomirenje

Ja ću od sada uvijek popustiti jer vidim da nas ove svađe toliko iscrpe da ne možemo normalno funkcionirati danima.

Bolje bi bilo da se više ne svađamo i idemo naprijed kao svi pametni ljudi. Ovako ništa nećemo riješiti.

Naravno da se čovjek nekada mora posvađati, ali ovo više nema smisla. Puno mi značiš, ajmo s mirom početi rješavati jedan po jedan problem.

Ovim našim svađama, sitnijim i krupnijim problemi ostaju te se novi gomilaju. Krajnje je vrijeme da prestanemo. Volim te!

Koje su vama najljepše poruke nakon svađe u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke korisne poruke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.