Poruke u teškim trenucima koje će pomoći ljudima

Poruke u teškim trenucima koje će pomoći ljudima
Najbolje poruke utjehe

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke u teškim trenucima. Te lijepe poruke će sigurno biti od pomoći ljudima koji prolaze kroz razne životne situacije, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za kraj škole.

Najljepše poruke u teškim trenucima

Prijatelju, sve loše iz prošlosti zaboravi, kreni ponosno dalje i učini svoj život da bude onako kako je najbolje samo za tebe.

Prijateljice draga, ova životna škola ti je otvorila oči. Od sada pa dalje se sklanjaj od negativnih ljudi koji su te povrijedili.

Ne nerviraj se previše, lijepa si, fizički i psihički zdrava, što je vrlo bitno u životu. Vrijeme sve liječi, a jednog dana ćeš se svemu smijati. Kada god me trebaš slobodno nazovi!

Kolega, bez obzira na ova teška dešavanja u tvome životu, to je sve prolazno. Znaš da je i prije bilo teških situacija pa su se pozitivno riješile.

Koliko god ovo sve bilo neugodno to je ipak za tvoje dobro. Istina s vremenom mora isplivati i sada konačno znaš da više nisi naivan. Sada sigurno dolaze svjetla vremena za tebe!

Najbolje poruke

Vidiš da te nisu uspjeli uništiti bez obzira koliko su se trudili. U trenucima si bila slaba ali si se ponosno uzdizala. Dolazi tvoje vrijeme, a kada vidiš neprijatelje samo im se dobro nasmiješi!

Draga moja, život je lijep. Ne osvrći se na loše događaje i misli na one divne koji te čekaju. Vidimo se danas na kavi!

NE PROPUSTI  Čestitke ženi za rođendan koje će je zadiviti

Frende stari, život nije savršen. Ostavi iza sebe sve loše i misli samo na najbolje. Jak si ti i sve ćeš ovo brzo pobijediti!

Prijatelju, znaš i sam da svaki dan nudi neke nove prilike da život bude bolji. Samo ne treba odustajati i sve uvijek dođe na svoje.

Kolegice, negativne stvari koje nam se događaju u životu su usmjerenje prema onim pozitivnim. Sjeti se koje sam ja probleme imala pa sam ih riješila. Za sve postoji rješenje. Javi se kad god želiš savjet!

Zanimljive poruke u teškim trenucima

Sva ova gorčina će proći. Neka ti bude na pameti da se na greškama uči i ovo loše iskustvo će ti otvoriti oči za budućnost.

Znaj da ova loša situacija nije kraj. Tvoje najbolje tek dolazi, uvijek ću ti biti na raspolaganju i pomoći sve što je u mojoj moći!

Ne okreći se iza sebe i ne vraćaj se onome što te je pokušalo uništiti. Mlada si, zdrava, lijepa i iskoristi sve što život nudi!

Ne brini za ništa jer nisi sama. Znam da si šokirana svime, ali ja sam uz tebe. Dođi na kavu da ti pokažem dobar plan kako da se ovo što brže riješi!

Ne mogu vjerovati da je ovo moglo tebe toliko spustiti na zemlju?? Pa ja te poznajem kao jednog od jačih ljudi. Uvjeren sam da ćeš se brzo oporaviti i krenuti dalje! Naravno, ako šta mogu pomoći slobodno reci!

Dobre poruke

Samo idi i dalje uzdignute glave, pokaži im jasno da nisu pobijedili. To će ih zbuniti!

Znaš i sama da nije kraj života. Iskoristi sve životne blagodati a oni će jednog dana doći na svoje jer Bog sve vidi!

NE PROPUSTI  Čestitke za Bajram koje će sigurno zadiviti druge

Oni koji su ti ovo sve namjestili sigurno ne spavaju mirno, a biti će jednom svjesni da život sve vraća. Dođi na kavicu da se lijepo ispričamo, stara moja prijateljice.

Uzmi pribor za pecanje, dođi po mene i idemo na naše staro ribičko mjesto. U prirodi gdje je mir i tišina ćemo se sve dogovoriti kako da riješimo tvoj problem!

Nadamo se da će navedene poruke u teškim trenucima biti nekome od pomoći. Možete i vi u komentarima navesti primjere nekih poruka. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.