Poruke za najbolje prijatelje koje će ih sigurno jako zadiviti

Poruke za najbolje prijatelje koje će ih sigurno jako zadiviti
Najbolje poruke prijateljstva

Ispod možete vidjeti razne i najljepše poruke za najbolje prijatelje. Te poruke i čestitke će ih sigurno posebno zadiviti, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti poruku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke poruke za mamu. Ugodna zabava.

Najljepše poruke za najbolje prijatelje

Frend je najljepši dio u poglavlju života.

Puno je tuge u mome životu bilo, puno je snova koji mi se nisu ispunili, malo je poštenja koje imaju svi, a još manje frendova kao što si ti.

Dat ću ti ruku kad osjetiš tugu, dat ću ti iskren zagrljaj kad osjetiš samoću, za svaku tvoju nevolju pronaći ću rješenje, onaj pravi prijatelj bit ću ti za sva vremena!

Vrijeme prolazi, a moraš znati da smo skupa bolji i jači. Život nisu snovi želja, znaj da u meni imaš vjernog najboljeg prijatelja!

Ne brine me kad me napuste svi, jer znam da sigurno nećeš ti. Ne brine me strah kad zlo se sprema jer imam takvog najboljeg frenda kakvog nitko nema!

Najbolje poruke i čestitke

Većina misli i govori da je ljubav bitnija od prijateljstva, ali moraju znati da je pravo i iskreno prijateljstvo trajnije od bilo čega.

Prijateljstvo je krhko kao staklo, ali s pravim prijateljem sve je lako. Zato sigurno kroz život idi, jer negdje sa strane pravi prijatelj te pazi i sve vidi.

Priroda nam je dala roditelje, ali prijatelje biramo ipak sami. Pravi frend je onaj koji zna sve o tebi, ali bez obzira na to on te i dalje te poštiva i voli!

NE PROPUSTI  Imena za dobermane koja mogu biti dobar izbor

Pravi prijatelj je jedan veliki dio nas, dio koji se stvori kada se taj pravi prijatelj pojavi.

Kada te svi napuste i shvatiš da je veliki dio života sačinjen od boli, potraži mene, dajem ti ruke, jer pravi i najbolji prijatelj nikad ne prestaje da voli!

Zanimljive poruke za najbolje prijatelje

Prošao sam u životu puno toga i vidio svašta, ali nikada pravog prijatelja kao tebe!

Pravi frendovi su kao zvijezde koje ne vidiš uvijek, ali znaš da su prisutni duhom zauvijek!

Hvala ti za lijepu riječ što tugu izbriše, takav se pravi frend ne nalazi nikad više!

Prisjeti se da ima nešto bitnije od novca, nešto slađe od meda, prisjeti se, frendice, da uvijek imaš mene i da ću stalno biti uz tebe!

Ako ti u životu krene loše i sretneš loše ljude, ako ti dušu rane, ja neću dati da ona uvene i stane, ja ti neću reći zbogom, bit ću vjerni prijatelj i tugovati ću s tobom!

Dobre poruke i čestitke

Bez obzira što nisu uvijek pored tebe, moraš da znaš da te sigurno vole i da pravi prijatelji uvijek postoje!

Sreća je imati nekoga kao što si ti jer tvoja je duša velika i čista, tvoja dobrota pobjeđuje svako zlo, zato živi lijepo, jer zaslužuješ to!

Kada čovjek iskreno moli Boga, Bog mu da pravog prijatelja. Bog je jako volio mene i dao mi je za prijatelja baš tebe!

Sada kada sam u životu pošao drugim putem, možda nađem bolji život i sreću, ali znam da takvog prijatelja više nikada imati neću!

Koje su vama najljepše poruke za najbolje prijatelje u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke. Hvala

NE PROPUSTI  Oproštajne poruke koje puno rastužuju

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.