Šaljive rođendanske čestitke za žene

Ispod možete vidjeti najljepše šaljive rođendanske čestitke za žene. Te smiješne čestitke za rođendan će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše rođendanske čestitke za žene. Ugodna zabava.

Šaljive rođendanske čestitke za žene
Razne čestitke za sve generacije

Najbolje šaljive rođendanske čestitke za žene

Tako si smiješna žena da je to nevjerojatno, ne može se opisati. Misliš da smo ozbiljni? Ne, ovo je samo mala šala. Sretan ti rođendan od srca!

Ženo smiješna, ne znam što bih smiješnije opisao na tebi? Znaš da se samo šalim, žena si potpuno ispravna. Sretan rođendan!

Pa kada vidimo tebe nije čudo zašto postoje vicevi o ženama, tvoje ponašanje je da pukneš od smijeha. Ne uzimaj ovo za ozbiljno, predivna si osoba, sretan rođendan!

Ajde daj jednu svoju šalu šaljiva ženo, da se napuni ova prostorija smijehom. Tako si draga, sretan ti rođendan!

Najljepše smiješne čestitke za rođendan

Ajde jedan tvoj smiješni ples, da se oraspoložimo dobro, nema ljepšeg početka slavlja, ženo draga. Sretan rođendan!

Što dalje, sve si smiješnija žena, žena za sva vremena, što drugo da ti kažemo? Samo ti nama ostani takva, originalna od glave do pete. Sretan ti rođendan!

Ovo će biti čudo od slavlja, ti si žena koja malo smiješno zapjeva, pa onda neki vic ispriča, nema ništa ljepše od toga. Sretan rođendan!

Ženo, ti baš uvijek napraviš da bude nevjerovatno rođendansko veselje. Smijeh i samo smijeh, to nama treba. Sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Imena za pse čuvare koja mogu biti dobar izbor

Nezaboravne šaljive rođendanske čestitke za žene

Nema žene do tebe, koja svojom smiješnom pojavom čini čuda. Šalimo se samo, pa znaš kakvi smo mi. Sretan rođendan, neka ti se sve želje ostvare!

Bilo kako bilo, nećemo slavlje ako se ti ne otkačiš ženo draga. Sve želje neka ti se ostvare, sretan ti rođendan!

Brzo, brzo daj jednu šalu, raširi osmijeh od uha do uha da puknemo svi od smijeha. Tako te volimo, sretan rođendan!

Ti si žena total otkačenog ponašanja, a malo ti više ne priliči jer si došla u godine. Šalim se, samo ostani takva originalna. Sretan ti rođendan!

Dobre smiješne čestitke za rođendan

Znaš da mi volimo smiješne žene i naravno puno jesti i piti, a kod tebe svega toga ima. Šala samo, neka si ti nama živa i zdrava. Sretan rođendan!

Ti si žena prava šala koja baš nasmijava. To je ono kod tebe najbolje. Sretan ti rođendan!

Ti si žena koja bi dobro prošla za miss smijeha. Nemoj misliti da je ovo ozbiljno, predivna si. Sretan rođendan!

Samo se nasmijemo kada vidimo ženu kao ti, smiješnu neopisivo. Upravo te takvu obožavamo, sretan ti rođendan!

Koje su vama najljepše šaljive rođendanske čestitke za žene u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke za rođendan. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: