Rođendanske čestitke za žene

Ispod možete vidjeti najljepše rođendanske čestitke za žene. Te čestitke za rođendan će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše zanimljive čestitke za rođendan. Ugodna zabava.

Rođendanske čestitke za žene
Super čestitke za rođendan

Najbolje rođendanske čestitke za žene

Ti si stvarno žena, majka i kraljica, preponosni smo na tebe, dobrotu, ljepotu i sve ostalo najbolje što se može reći. Sretan ti rođendan!

Prava si žena, od glave do pete, prelijepa duševno i tjelesno. Neka ti se ostvare sve želje koje si uvijek sanjala. Volimo te puno, sretan rođendan!

Stvarno si primjer kakva bi trebala biti svaka žena na ovome svijetu. Ostani takva do kraja života, sretan ti rođendan od srca svi želimo!

Dok su drugi samo pričali, ti si svoje riječi pretvarala u dobra djela. Žena kao ti se rađa jednom u 100 godina. Hvala ti za sve, sretan rođendan!

Najljepše čestitke za rođendan

Tolike godine su prošle, teških razdoblja je bilo, ali ti si žena koju ništa nije moglo promijeniti na loše. Zaslužuješ svu sreću svijeta, sretan ti rođendan!

Zaslužuješ svaki dan biti vesela i sretna a tako će i biti jer si žena koja to jednostavno zaslužuje. Sretan rođendan, da ih proslaviš najmanje 100!

U svakom pogledu si dobra žena, poštena i presretni smo što si uz nas uvijek bila i znaj da se dobro dobrim vraća. Sretan ti rođendan!

Uvijek su svi o tebi pričali sve najljepše, to se dobro sjećam i to je stvarno istina. Ti si žena na koju se treba ugledati. Sretan rođendan!

Nezaboravne rođendanske čestitke za žene

Žena je vrlo bitna u svakom društvu, a ti si najljepši primjer toga. Drago nam je da si sretna jer to zaslužuješ. Sretan ti rođendan!

Uvijek si bila posebna žena koja zaslužuje najveće poštivanje. Ostani nam takva i dalje, sretan rođendan!

Kako si ti nama bila od pomoći, tako ćemo mi tebi sve vratiti duplo, naravno na najljepši način jer si stvarno predobra i pravedna žena. Hvala ti za sve, sretan ti rođendan!

Jedva smo dočekali tvoj rođendan, ženi koja je stvarno posebno posebna, tvoja dobrota nema granica. Sretan rođendan!

Dobre čestitke za rođendan

Želimo da si sretna bez granica jer si uvijek bila nesebična žena. Volimo te jako, sretan ti rođendan!

Samo uživaj u svome životu, drago nam je što bereš najljepše plodove života. Žena si za 10, sretan rođendan!

Stvarno ne znamo kako da ti zahvalimo za dva tvoja lijepa djela koja su nas usrećila. Žena si koja je primjer velike dobrote. Sretan ti rođendan!

Predivna si žena koja nikada nije znala šta je to loše. Ostani takva uvijek, sretan rođendan!

Koje su vama najljepše rođendanske čestitke za žene u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe čestitke za rođendan. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: