Šaljive rođendanske čestitke koje zadivljuju

Ispod možete vidjeti najljepše šaljive rođendanske čestitke. Te smiješne čestitke za rođendan će sigurno posebno razveseliti one kojima se upućuju. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke najljepše prigodne čestitke za rođenje unuka. Ugodna zabava.

Šaljive rođendanske čestitke koje zadivljuju
Čestitke za rođendan za sve generacije

Najbolje šaljive rođendanske čestitke

Nikada nas se nećeš riješiti, otišao si u drugi dan da izbjegneš platiti piće zato što ti je rođendan. Vidiš kako smo te pronašli. Sretan rođendan!

Što si stariji, sve si smiješniji. Šalimo se samo, neka ti je sa srećom cijeli život, ti si naš veliki frend. Sretan ti rođendan!

Svake godine moramo govoriti neistine kako si najbolji i slično. To je samo gluma. Ma šalimo se, znaš da se šalimo. Sretan rođendan, sve najbolje želje neka ti se ostvare!

Ajde daj svoj jedan smiješni vic da se dobro nasmijemo, pa da počnemo slaviti. Sretan ti rođendan, neka ti se svi snovi ostvare!

Najljepše čestitke za rođendan

Opet si zaboravio zube ponijeti. Pa stavi protezu u džep, uvijek ti govorimo. Idemo raditi šale da se smiješ pa si tako još smiješniji. Živio ti nama 100 godina, sretan ti rođendan!

Pa normalno je da ćemo slaviti do jutra, ti bi da nas se riješiš za pola sata, ne može to tako. Sretan rođendan, puno sreće i zdravlja ti želimo!

Presretni smo što je došao opet tvoj rođendan, biti će puno smijeha i zabave jer si ti totalno šaljiv čovjek. Sretan ti rođendan!

NE PROPUSTI  Joga za lice

Stariji si za godinu više i još uz to smiješniji. Ne brini se, samo mala šala. Sretan rođendan, neka ti se želje ostvare!

Nezaboravne šaljive rođendanske čestitke

Prošli ti je rođendan bio šaljiv da se nikada neće zaboraviti, a gledat ćemo da ovaj bude još bolji. Sretan ti rođendan smiješni čovječe, živi dugo i veselo!

Kao da je tebe briga šta mi govorimo, svi naši savjeti ti na jedno uho uđu, na drugo izađu. Nema veze, sretan rođendan, samo budi svoj!

Kako si smiješan, a baš nas zanima kakav ćeš biti za 20 godina? Šala samo, volimo te puno, sretan ti rođendan i živio ti nama dugo, dugo!

Kako sada ludo slavimo rođendane, tako ćemo i kada budemo u staračkom domu. Sretan rođendan od srca želimo!

Dobre čestitke za rođendan

Jedva smo dočekali tvoj rođendan, da se valjamo od smijeha. Svaki bude sve šaljiviji i šaljiviji. Sretan ti rođendan!

Dobra su ova slavlja kada se sutradan probudimo, ne sjećamo ništa a kada nam netko kaže šta smo radili, smijemo se satima. Sretan ti rođendan!

Već su u zrelim godinama a tvoja neozbiljnost uvijek ista. Treba se to promijeniti, ali ako tebi to odgovara i nama odgovara, ipak. Sretan rođendan!

Ostarili i mi, a nikako da se uozbiljimo. Nema veze, neka smo mi sretni. Sretan ti rođendan, ima da ih još puno slavimo!

Koje su vama najljepše šaljive rođendanske čestitke u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke smiješne čestitke za rođendan. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.