Sanjati u snu: Stara pučka tumačenja

Sanjati u snu - stara pučka tumačenja
Što znači sanjati u snu pojedine simbole

Stara pučka tumačenja objašnjavaju što znači sanjati u snu pojedine simbole. Možete pročitati što znači sanjati u snu balerine, balet, balkon, balon, banane, banku, bankara, baraku, barometar, barut, bijedu, bećara, burzu, bicikl, itd.

Sanjati u snu balerinu

Balerina u snu donosi vam neplanirane izdatke u stvarnosti.

Sanjati u snu balet

Balet je simbol koji sam po sebi nema neko određeno značenje nego ovisi od situacije. Gledanje baleta donosi nemir, učestvovati u baletu posljedica je osjećaja da uzalud s nečim gubimo vrijeme. Ovaj san može značiti i neko razočaranje.

Sanjati u snu balkon

Sanjati u snu balkon se dosta različito tumači. Ako samo vidite u snu balkon, to može značiti ili da će vam ljubav biti uzvraćena ili, po egipatskom tumačenju, da u poslu kojim se trenutno bavite nećete imati puno uspjeha. Sjedenje na balkonu se tumači kao sjedenje na blagu. Ako, međutim, samo stojite na balkonu, čuvajte se – jer vam je sadašnji položaj nesiguran. Ako se penjete na balkon u snu, onda se čuvajte neprijatelja.

Sanjati u snu balon

Ako se balon penje u vis – izmaći će vam neki dobitak, ako pada, to po starom tumačenju znači da vam se neki plan neće ostvariti.

Sanjati u snu bananu

Obično je banana ero*ski simbol i označava punu se*sualnu zrelost. Banana donosi dobre vijesti, zaradu, sreću. Izuzetak je ako sanjate gnjile banane koje vas upozoravaju na neku podvalu koja se sprema.

Sanjati u snu banku

Budite oprezni u novčanim poslovima, možda ćete imati financijske neugodnosti. Ako, pak, podižete novac u banci – možete očekivati neki gubitak.

Sanjati u snu bankara

Špekulacije neće završiti dobro

Sanjati u snu bar

Imat ćete neke izdatke, ili ćete izgubiti novac.

Sanjati u snu baraku

Postoje dva posve suprotna tumačenja. Nesigurnost i siromaštvo vam prijete ako u snu vidite baraku, ali ako u njoj stanujete, ne morate se bojati sutrašnjice.

Sanjati u snu barometar

Rijetko se javlja u snu. Ipak, smatrajte ga znakom – nevolja, svađa, bolesti.

Sanjati u snu barut

Simbol je neke opasnosti koja samo što vas nije pogodila. Ali, eksplozija baruta znači da ćete se izvući iz krize.

Sanjati u snu batinu

U prvom redu se danas smatra se*sualnim simbolom. Mahanje batinom znači agresivnost, ali babilonsko tumačenje ukazuje na to da je to dobar znak jer ćete se obraniti od onih koji vas progone. Rimsko tumačenje batine koju držite u ruci znači kako ćete imati problema s nekim lašcem. Batine dobiti u snu u svakom slučaju ne znači ništa dobro; ili je u pitanju iznenadna opasnost bez vaše krivnje, ili težak posao, ili neugodnosti u kući. Slomljena batina – loše posljedice nekog pothvata, a čak može značiti i smrt.

Sanjati u snu bijedu

Sanjati u snu da ste zapali u bijedu znači da ćete uskoro povoljno srediti svoju situaciju. Ako u snu gledate tuđu bijedu, zbog nečega ćete se kajati.

Sanjati u snu bedra

Ženska bedra ako su lijepa i puna, upozoravaju vas da obuzdate svoje želje, ako su ružna i mršava znači da vas očekuje svađa u obitelji.

Sanjati u snu bećara

Nešto će vam se tužno dogoditi ako ste sanjali da ste vi bećar, ali ako samo vidite bećara, znajte da ćete pretrpjeti neku štetu.

Sanjati u snu bijelu boju

U biti bijela boja je dobar znak. Ipak, treba znati da se u snu često bijelom bojom pokrivaju neke neugodne stvari i prizori, pa tako ona može imati i potpuno suprotno značenje. Sve ovisi od ostalih okolnosti.

Sanjati u snu benzin

Označava oduševljenje koje će brzo proći i poslije kojeg nastupa razočaranje.

Sanjati u snu berbu

Berba je dobar znak. Znači neki susret kojem ćete se radovati, ili dobro raspoloženje, sreću u ljubavi, neku dobru nagradu.

Sanjati u snu burzu

Burza u snu znači da se nadate napretku u poslu.

Sanjati bijes

Ako ste u snu bijesni čuvajte se opasnosti, ali ako su drugi bijesni to može značiti kako vas očekuje sreća.

Sanjati da bježite

Ako u snu od nekoga bježite, a ne možete pobjeći, očekujte neku štetu, žalost ili krađu. Samo bježanje znači da ćete izbjeći nekoj opasnosti. Ako bježite pred mrtvacem, znači kako vam savjest nije čista.

Sanjati bilježnicu

Ako je sanjate možete se nadati velikom poslu.

Sanjati Bibliju

Ako u snu čitate Bibliju dogodit će se neko veselje i radost u kući, ali ako je samo vidite u snu, to je loš znak neugodnosti ili smrtnog slučaja.

Sanjati bicikl

Sanjati u snu bicikl znači uspjeh i priznanje na poslu.

Sanjati bič

Može značiti spoznaju nečega što se nije trebalo dogoditi, razočaranje, uvredu i sramotu. U svakom slučaju, čuvajte se kazne, kaže egipatska sanjarica za snove o biču. Ako ste vi bičevani možda će vas usrećiti poslovni uspjeh, a ako bičujete nekoga, razmislite da niste previše u oblacima.

Sanjati bika

Bik je se*sualni simbol i različito se tumači od sadržaja sna. Ukazuje na agresivnost. Bik koji napada znači neugodnost, dok mnogo bikova u grupi znači dobitak u novcu. Jahanje na biku znači neugodnost, dok klanje bika upozorava kako ćete izgubiti prijatelja.

Sanjati biljar

Ovaj se simbol dosta različito tumači. Po nekim tumačenjima, ako u snu igrate biljar možete računati da vas očekuje uspjeh na poslu, međutim, po novom tumačenju to bi značilo kako ste lakomisleni. Ako gledate druge kako igraju možda ćete izgubiti na kocki. Kugle za biljar mogle bi značiti sreću koja je promjenjiva.

Sanjati biser

Prema starom babilonskom tumačenju biseri su značili razočaranje i suze. Po novom tumačenju znak su isuviše velikih nadanja.

Sanjati bisernu ogrlicu

Ako je nosite u snu, plakat ćete od radosti.

Sanjati bitku

Gledati bitku može značiti da vas očekuju teškoće financijske prirode, da imate neprijatelja i da vam prijeti opasnost. Ako u njoj učestvujete čuvajte se svađe.

Sanjati blagajnu i blagajnika

Ako je blagajna u snu puna to je znak za blagostanje. Prazna blagajna je znak bijede. Ako ste vi u snu blagajnik znači da vas prijatelji iskorištavaju ali da ćete steći poštovanje.

Sanjati blago

Ako otkopavate blago nećete imati uspjeha u onome što ste planirali. Ako ste u snu našli blago, čuvajte se sramote, gubitka, a ponekad i smrti. Ako samo vidite blago čuvajte se da vam netko nešto ne ukrade. Posjedovanje blaga znači da je neka nesreća na pomoli.

Sanjati blagoslov

Ako vas netko blagoslovi u snu znači da vam predstoji dug život. Ako odbijete blagoslov treba se plašiti bolesti.

Sanjati blato

San o blatu je najčešće posljedica straha da vama mogu ovladati strasti i da vas one mogu spriječiti da razumno postupite. Blato je i simbol straha pred bilo kakvim neugodnostima. Staro babilonsko tumačenje kaže kako ćete teško izbjeći štetu i bijedu.

Sanjati blizance

Ako u snu vidite blizance predstoji vam sreća u obitelji. Ako dobijete blizance očekuje vas neka nevolja, ili – po egipatskom tumačenju – to je znak da ćete ići na neku svečanost.

Sanjati b*ud

Ako u snu gledate b*ud, osramotit ćete se i doživjeti poniženje, ali ako i sami b*ud činite – nadajte se dobrom zdravlju.

Sanjati b*udnicu

B*udnica u snu vas opominje da se čuvate ljudske zlobe.

Sanjati Boga

Ako ste vi Bog u snu, čeka vas napredovanje u poslu. Ako vidite Boga u snu, sreća koja vam se smiješi je kratkotrajna, ali će vam se želje ostvariti. Ako s Bogom razgovarate znači da ćete imati sreće u braku.

Sanjati bogataša

Ako ste bogati u snu bolje je da ni na koji način ne riskirate. Predstoji vam neki gubitak ili svađa. Ako s bogatašem imate poslovne veze – možete očekivati poslovni uspjeh.

Sanjati bol

Ako u snu osjetite neku bol, to može značiti da vam prijeti neka bolest.

Sanjati bolesnika

Ići u posjet bolesniku u snu znak je da će vam se želja ispuniti. Ako ste vi taj bolesnik koga posjećuju – očekuje vas neka nagrada. Njegovati bolesnika znači da vam predstoji radost jer će vaš trud biti nagrađen.

Sanjati bolest

Biti bolestan znak je neotpornosti, pa podsvijest traži u snu zaštitu od bolesti. Staro egipatsko tumačenje kaže: ako ste bolesni u snu, to vas ne treba brinuti jer će se sve dobro završiti.

Sanjati bolnicu

Najava za bolest i vijest koja vas neće veseliti.

Sanjati bombu

Uz taj simbol vezane su podsvjesne ideje o opasnosti. Neuspjeh u nekom pothvatu ili neki gubitak. Jedino ako bacite bombu u snu možete se nadati poslovnom uspjehu.

Sanjati bombardiranje

Nesreća će doći.

Sanjati bombone

To je sreća i znak da ćete se zaljubiti. Ako ih poklanjate netko vas smatra dobrotvorom, a ako ih kupujete to je znak da ćete izgubiti novac i da ćete se ražalostiti.

Sanjati bor

Ako ga vidite u snu najavljuje sretnija vremena za vas.

Sanjati borbu

Babilonsko tumačenje kaže da, ako gledate borbu, možete očekivati i u stvarnosti oružje u rukama. Borba sa ženom je znak svađe. Borba s mrtvim čovjekom je znak neuspjeha u poslu. Ako se pak borite sami, prijatelji su vam zavidni.

Možda će vas zanimati i ovo: