Simptomi crne magije su vrlo neugodni

Da biste prepoznali crnu magiju neophodno je znati kako se ona nanosi, te kakvi su simptomi crne magije. Prije svega magijsko djelovanje utječe na dušu čovjeka, pa ona stradava i pati. Kao što je poznato čovjek je trojedino biće koje se sastoji od tijela, duha i duše. Postupak ili proces uroka, odnosno magijskih obreda temelji se na krađi energije iz duše žrtve, oduzimanja slobodne volje i prava na izbor. Nitko nije otporan ni imun na magiju. Svatko može postati njezinom žrtvom i malo nemoćno dijete i odrasla osoba. Često možemo čuti pitanje „zašto je to netko napravio meni ili mojoj obitelji?”. No na to uglavnom ide uvijek isti odgovor, pokretač takvih postupaka uvjek je mržnja, ljubomora ili osveta.

Simptomi crne magije su vrlo neugodni
Crna magija

Crna Magija kod djece

Blaži oblik djelovanja magije je strah koji je najčešće izražen kod djece a manifestira se uglavnom kao strah od mraka, noćno buđenje i plakanje. Ne žele čak ni po danu ostajati sami u kući i svakako ružni snovi. Takvi naizgled bezopasni strahovi ne dopuštaju im normalan razvoj i odrastanje zbog čega se kasnije stvaraju fobije i naravno sve veći strahovi i nesigurnost.

Simptomi Crne Magije kod odraslih

Odrasle osobe u blažim slučajevima mogu imati strahove no češće su problemi u partnerskim odnosima, nezainteresiranost za društveni život, nervoza, umor i pospanost, vrtoglavica i košmarni snovi. Uglavnom u ničemu ne uspijeva, pa čak i kad se radi o vrlo jednostavnim stvarima. To izaziva depresiju i potrebu da se udalji od svih. Često se koriste obredi ljubavne magije u svrhu privlačenja određene osobe ili odvraćanja neke osobe od dosadašnjeg partnera.

Taj postupak može se objasniti kao zarobljavanje nečije duše. Odnosno, tjera se osobu da razmišlja i mašta isključivo o osobi koja je to naručila. Simptomi ljubavne magije su lako prepoznatljivi jer se to događa iznenada, dakle odjednom vas nešto privuče osobi koju do tada niste primjećivali ili vam je čak bila odbojna. Primjer je to oduzimanja slobodne volje, i nikada baš nikada ne bi trebalo posegnuti za takvom vrstom pomoći u ostvarivanju ljubavne veze ili braka. Čarolija će nestati, jer istinsku ljubav ne možete dobiti na silu ali posljedice koje mogu biti vrlo ozbiljne ostaju.

NE PROPUSTI  Sanjarica za slovo M: Tumačenje snova po abecedi

IZVOR: hodzinizapisiblog.wordpress.com

VAŽNA NAPOMENA: Ovaj članak je isključivo informativnog karaktera. Za bilo kakav savjet, dijagnozu ili liječenje obavezno se prvo obratite svome liječniku!

Možda će vas zanimati i ovo: