Smiješne slike motora: Novi modeli motora

Smiješne slike motora - Novi modeli motora
Smiješne slike motora i auta

 Najbolje smiješne slike motora

Zabavite se uz naše smiješne slike motora. Na tržište izašao novi motor – NOGASAKI. Model motora je dobro prošao testove, a dobrovoljac za testove je ostao čitav. Nasmijte se i uz ostale naše smiješne slike. Ugodna zabava. 🙂

Pročitaj još: Smijeh

Smijeh je nevoljna reakcija na određene vanjske ili unutarnje podražaje. Smijeh mogu pobuditi aktivnosti poput škakljanja, humorističnih priča ili misli. Najčešće se smatra vizualnom ekspresijom mnogih pozitivnih emocionalnih stanja poput radosti, veselja, sreće, olakšanja itd. U nekim pak prilikama može biti uzrokovan suprotnim emocionalnim stanjima poput sramote, isprike ili zbunjenosti (“nervozni smijeh”) ili udvornog smijeha. Čimbenici poput dobi, spola, obrazovanja, jezika i kulture determinantni su čimbenici za to da li će neka osoba iskusiti smijeh u određenoj situaciji.

Smijeh je dio čovječjeg ponašanja regulirana mozgom koje pomaže ljudima razjasniti njihove namjere u socijalnoj interakciji i pruža emocionalan kontekst konverzacijama. Smijeh se rabi kao signal pripadnosti nekoj grupi — on signalizira prihvaćenost i pozitivne interakcije s drugima. Smijeh se ponekad doživljava zaraznim, a smijeh neke osobe može sam izazvati smijeh u drugih kao pozitivnu povratnu spregu. Popularnost snimaka smijeha u televizijskim komedijama situacije može se dijelom pripisati ovome.

Proučavanje humora i smijeha te njihovih psiholoških i fizioloških učinaka na čovječje tijelo zove se gelotologija.

IZVOR: Wikipedija

Motocikl

Motocikl je bicikl s motorom. Suvremeni motocikli su vrlo složeni, a mogu biti jačine od 50 cc (kubičnih centimetara) do preko 1000 cc. Motocikli se diljem svijeta koriste za sport u motociklističkim disciplinama i razonodu.

Dijelovi motocikla

Kao i bicikl, motocikl ima okvir, stražnji kotač koji tjera naprijed, prednji kotač za upravljanje i komande na upravljaču. Kao i automobil, ima motor s unutrašnjim izgaranjem i ovijes. Ovijes drži trup motocikla na kotačima i sprečeva oštećenja zbog poskakivanja kotača po cesti.

Ploča s instrumentima

Motocikli imaju ploču s instrumentima na sredini upravljača. Sklopkama za svjetla i pokazivače smjera može se rukovati na ručkama upravljača.

IZVOR: Wikipedija

Možda će vas zanimati i ovo: