Sotonin plan za vaš brak je vrlo podmukao

Sotonin plan za vaš brak je vrlo podmukao
Sotonske laži

Sotonin plan za vaš brak je da vas zauvijek odvoji od vašeg supružnika.

Sotona uvijek ima puno savjeta za brak. Njegova knjiga je prepuna ideja da svoj brak podignete na višu razinu.

U nastavku su neki od sotoninih najboljih savjeta za vaš brak.

Sotonin plan – Držite sve mogućnosti otvorenima

Jeste li zaista mislili da možete ostati u braku s istom osobom? Zauvijek? Dosadno! Ako ste u braku više od godinu dana, vjerojatno je vrijeme da to začinite. Bacite se na društvene mreže. Nikad nije bilo tako lako upaliti iskru iz svoje prošlosti. Možete potražiti starog “prijatelja” i pregledati njegove besprijekorne fotografije na plaži, poslati poruku i možda malo pročavrljati. Slobodno je, zanimljivo i nitko se ne ozljeđuje.

Znam, znam da Biblija kaže: “Tako ga zavede svojim vičnim nagovorom, odvuče ga svojim glatkim usnama. I ludo on pođe za njom, kao što vol ide na klaonicu i kao što jelen zapleten u mrežu čeka dok mu strijela ne probije jetra …” (Mudre izreke 7, 21-22) Ali zbilja nema ništa loše čuti se ili naći s bivšom ljubavi!

Nikad ne isključujte internet

Previše ste važni da ne biste bili u kontaktu s drugima sat vremena. Zašto gubiti vrijeme na razgovor sa supružnikom kada možete provesti večer u druženju s prijateljima preko društvenih mreža? Vaš supružnik zna da ih volite. Rekli ste mu na vjenčanju, zar ne?

Sotonin plan – Uvijek budite kritični

Ono što najmanje želite je pretjerano samouvjeren, arogantan supružnik. Nikada ne propustite priliku da ga kritizirate, pogotovo kada ste u javnosti. Kažite djeci da njihov drugi roditelj nije savršen. Vodite računa da djeca i rodbina to znaju.

NE PROPUSTI  Poslanica Hebrejima 9: Biblija i Novi zavjet

Znajte svoju strategiju izlaska

Razvod je izvrsna opcija. Zapamtite da je brak poput iznajmljivanja automobila. Isprobajte ga neko vrijeme, a zatim ga prodajte za noviji, brži, bolji model.

Sotonin plan – Istina koju svaki bračni par treba znati

Sotonin plan za vaš brak je destruktivan. On je zaista iskusan u laganju, jer je otac laži. Petar kaže da on “kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre” (1. Petrova 5, 8). Sotona želi proždrijeti vaš život, tako da vas zauvijek odvoji od Boga, ali i vaš brak, tako da vas zauvijek odvoji od vašeg supružnika.

Uvijek je važno da njegove laži zamijenite istinom. Bog i Njegova Riječ su istina. Istina je da Bog voli brak i stvorio ga je da traje vječno.

Često provodite vrijeme sa supružnikom, nasamo od svih i svega. Neka vam obećanje “u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi” uvijek bude na pameti.

Izvor: www.novizivot.net

Možda će vas zanimati i ovo: