The Last Son (2021): Dobri kaubojski filmovi

The Last Son (2021): Dobri kaubojski filmovi
Photo: YouTube DECAL Releasing

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu, akciju i vestern film The Last Son, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film The Last Son

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, drama, vestern

Režija: Tim Sutton

Uloge: James Landry Hébert, Emily Marie Palmer, Kim DeLonghi, Alex Meraz, Heather Graham i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Odmetnik pokušava prekinuti njegovu zlu obiteljsku lozu.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Akcijski filmovi: The Ambassador (1984)

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film The Last Son i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed na vašem mišljenju!

Možda će vas zanimati i ovo: