The Tin Star (1957) je izvrstan vestern film

Ispod možete pročitati kratak opis za vestern film The Tin Star, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmovi i filmski žanrovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili naziv filma i kliknete “Search”.

The Tin Star (1957) je izvrstan vestern film
Photo: Screenshot YouTube video YouTube filmovi

Film The Tin Star

Godina filma: 1957

Filmski žanr: Vestern

Distribucija: Paramount Pictures

Režija: Anthony Mann

Uloge: Betsy Palmer, Henry Fonda, Anthony Perkins i drugi glumci

Kratak opis radnje filma:

Lovac na ucjene Morg Hickman jaše u grad gdje ima puno opasnosti. Šerif je ubijen, a mladi neiskusni Ben Owens imenovao je privremenu zamjenu dok se ne nađe trajna. Upravo Ben želi da bude ta zamjena, pa mora oduševiti građane svojom vještinom.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirat.

IZVOR: Wikipedija

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Once Upon a Time in Deadwood (2019)

IZVOR: Wikipedija

Da li ste pogledali film The Tin Star i ako jeste koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)