Vaši anđeli koji vas uvijek čuvaju

Izvan ovog prostora i vremena stvoreni ste vi i vaši anđeli. Stvoreni ste kao jedinstveno biće. Vaše postojanje je nerazdvojno. Vaši anđeli uvijek su s vama, odnosno oni su dijelovi vas samih. Ipak da biste primili njihovu pomoć i zaštitu, potrebno im se obratiti. Onoliko koliko ste svjesni svoje anđeoske prirode, toliko je snažna anđeoska svjetlost kojom zračite. Mnogo je načina na koji možete biti svjesni svoje anđeoske prirode. Obično se kaže da anđeo stoji pokraj čovjeka. No on je prvenstveno u vama.

Vaši anđeli koji vas uvijek čuvaju
Onoliko koliko ste svjesni svoje anđeoske prirode, toliko je snažna anđeoska svjetlost kojom zračite. Kaže se da anđeo stoji pokraj čovjeka. No on je prvenstveno u vama.

Način na koji ćete ga doživjeti na fizičkoj razini ovisi o načinu na koji smatrate da je to moguće. Vaša temeljna anđeoska energija koja sadrži svu mudrost postojanja opisana je kroz anđela koji vlada mjesecom u kojem ste rođeni. Svaki anđeo, vladar mjeseca, graditelj je prirode i svih energetskih zbivanja karakterističnih za taj mjesec u godini. Njegova zadaća je sudjelovanje u izgradnji godišnjeg životnog ciklusa koji se ogleda u smjeni godišnjih doba. Svojim štićenicima odnosno osobama rođenima u pojedinom mjesecu daruju onaj tip energije koja je svojstvena tom dijelu godine. Na ovaj svijet ste došli preko trbuha svoje majke, koja je devet mjeseci bila vaš cijeli svemir.

Vaši anđeli i mjesec rođenja

Svi osjećaji i hranjive tvari njenog tijela bili su temelji na kojima ste gradili svoje zemaljsko postojanje. I onda ste se jednog dana rodili, a vaša majka postala je majka Zemlja koja vas hrani čudesnom energijom života. Regeneraciju i najdublji kontakt sa svojom anđeoskom prirodom možete najlakše doživjeti u mjesecu svojeg rođenja. Biti u osviještenom kontaktu s anđelom koji vlada mjesecom rođenja znači dobiti podršku i vodstvo potrebno za oplemenjivanje načina na koji izražavate ono što jeste. Možda se pitate koje je vaše životno poslanje ili niste sigurni u izražavanju svojih talenata. Odgovor ćete spoznati kroz osvještavanje prirode anđela koji gradi mjesec u kojem ste rođeni. Možda imate osjećaj da su pred vama nesavladive prepreke ili jednostavno želite spoznati svoju anđeosku prirodu. Razlozi za stupanje u kontakt s anđelima su nebrojeni. U svakom slučaju budite sigurni u jedno, a to je da će druženje s anđelima obogatiti vaš život.

NE PROPUSTI  Izaija 11: Biblija i Stari zavjet

Anđeli nas uče da za sve postoji vrijeme i da se različitosti nadopunjuju. Osim od anđela graditelja mjeseca u kojemu ste rođeni učiti možete od svih anđela graditelja godišnjeg ciklusa. To će vam omogućiti primanje duboke neizrecive mudrosti životnog ciklusa na našem planetu.

Ako s nekom osobom želite poboljšati odnose svakako se za pomoć obratite anđelu mjeseca u kojemu je ta osoba rođena.

Koje je vaše anđeosko ime

Je li vam ikad itko ikad rekao da ste njegov anđeo? Ako i nije, vi ste ipak anđeo, a svoje anđeosko ime možete otkriti preko početnog slova vašeg imena i mjeseca rođenja. Kad kažete nekom “ti si anđeo”, to ima i jedno doslovno značenje, kojeg u tom trenutku vjerojatno niste ni svjesni. I sami možete otkriti vaše anđeosko ime koje je aspekt vašeg višeg bića. Ono spada u višu nedodirljivu dimenziju vašeg postojanja, stoga ga čuvajte i njegujte. Stoga ako se primjerice zovete Ana i rođeni ste u listopadu, vaše će anđeosko ime biti “Svjetlucavo anđeosko lice”.

Mjesec rođenja

siječanj – povjerljiv

veljača – brižan

ožujak – darežljiv

travanj – mističan

svibanj – magičan

lipanj – svijetao

srpanj – sunčeva zraka

kolovoz – dražestan

rujan – prekrasan

listopad – svjetlucav

studeni – zahvalan

prosinac – radostan

Prvo slovo imena

– anđeosko lice

b – krila leptira

c, č, ć – životni suputnik

d, đ – lebdeći zagrljaji

e – zvjezdana prašina

f – izvršitelj

g – dugin sjaj

h – latica cvijeta

i – zaštitnik

j – energija

k – iskrenost

l – sjajna zvijezda

lj – leptir

m – blagoslov

n, nj – mirotvorac

o – osmjesi

p – skrbnik

r – pričalica

s, š – diplomat

NE PROPUSTI  Hošea 10: Biblija i Stari zavjet

t – mjesečev sjaj

u – optimist

v – slušatelj

z, ž – šarm

Možda će vas zanimati i ovo: