Under Wraps (2021): Filmovi za obitelj

Under Wraps (2021): Filmovi za obitelj
Photo: YouTube Disney Channel

Ispod možete pročitati kratak opis za obiteljski film Under Wraps, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

Film Under Wraps

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Obiteljski film

Režija: Alex Zamm

Uloge: Karin Konoval, Brent Stait, Sophia Hammons, Hannah Cheramy, Phil Wright i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Prijatelji Marshall, Gilbert i Amy slučajno ožive i puste mumiju iz sarkofaga u danima koji prethode Noći vještica. Isprva preplašeni, brzo saznaju da je mama koju od milja zovu ‘Harold’ zapravo jako slatka i da joj je prijeko potrebna pomoć.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

NE PROPUSTI  Tango Shalom (2021): Humoristični filmovi

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film Under Wraps i ako jeste, koja je vaša ocjena filma od 1-10? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: