Zanimljivi visak i tajna viska

Zašto sam proteklih godina imao toliko problema? Da li će sljedeća donijeti boljitak? Na ova pitanja daje odgovor – zanimljivi visak.

Zanimljivi visak i tajna viska
Putovanje viskom

Zanimljivi visak daje put u budućnost

Otkako je svijeta i vijeka, čovjek želi saznati što ga čeka u budućnosti. Astrologija i karte nastoje probiti zid vremena i prostora ne bi li nam omogućili pregled u ono što se još nije dogodilo, a što nas čeka. No, postoje i drugi načini kako bi se spoznala budućnost. Jedan od njih je – visak!

Budući da put u budućnost vodi iz prošlosti, naše putovanje viskom počinjemo upravo tamo. Onaj, tko je na primjer zadnjih tjedana ili mjeseci zanemarivao svog partnera, odnosno svoju partnericu, ne mora se čuditi ako u bliskoj budućnosti primi račun za takvo svoje ponašanje. Ako se netko zalagao na poslu, može očekivati nagradu, a onaj tko zaboravlja svoje prijatelje, ne mora biti iznenađen, bude li i sam zaboravljen.

Upravo su to neki od razloga zašto odgovore o budućnosti uz pomoć viska moramo tražiti u – prošlosti. Naime, naše proteklo ponašanje (prošlost) odredilo je – našu budućnost. Prvi dijagram je, dakle, neka vrst ogledala našeg svakodnevnog života. Ponajprije ispitajmo viskom što smo – više ili manje – zapostavili ili zanemarili. Na taj način dolazimo do saznanja na što se više trebamo koncentrirati u sadašnjosti, kako bi u budućnosti izbjegli neželjene probleme.

Novi put

Ako se odjednom zagrijemo za neku novu ideju ili za neki projekt, skloni smo zaboraviti sve oko nas. No, kad nas ponovno oduševi ili zaokupi neka druga novost – ili se zaljubimo, na primjer – skloni smo djelomično ili potpuno zaboraviti i ono što nas je do tog trenutka oduševljavalo. Naime, novi cilj nas toliko zaokupi da stari potiskujemo iz svijesti.

I tako naš život prolazi u krivudavoj liniji da bi se, odjednom, našao na mrtvoj točci, kada mu je potreban novi zamah, novi poticaj. U tom trenutku nam dolaze k svijesti sadržaji koji su bili potisnuti u podsvijest, javljaju se ciljevi koje smo zaboravili ili zanemarili.

NE PROPUSTI  Sanjarica za slovo P: Tumačenje snova po abecedi

Visak je izuzetno sredstvo koje nam pomaže da pronađemo novi put na kojem očekujemo više od onog što sada jesmo ili što imamo. Događa se, međutim, da često zatvaramo vrata sreći, jer očekujemo situacije i događaje koje se nikad nisu pojavile. Visak nam pomaže da se riješimo takvih, neugodnih iznenađenja. Naime, kad se oslobodimo nada što ih polažemo u budućnost, ona nas ne može ni – razočarati.

Zapitajmo sada visak kakav će biti završetak ove godine. Da li će biti sreće u ljubavi i u poslu? Odgovor će, najvjerojatnije, biti da! No, pri tome mi još uvijek ne znamo, nećemo li sljedeće ili 2018. godine imati još ljepše doživljaje od ovih što nas sada očekuju. Naravno, možete čekati iduću godinu ili onu poslije nje, pa ćete dobiti odgovor i na spomenuta pitanja.

Zanimljivi visak pretkazuje i udarce sudbine

No, možete visak pitati i što vas očekuje, kad je najbolje vrijeme za ljubav, za posao ili za financije. Isto je tako moguće, uz pomoć viska pretkazati i udarce sudbine. Pri tome ipak nikada ne smijemo zaboraviti da visak daje tek grubu skicu života. A on je sastavljen od brojnih, sitnih događaja. Astrologija je ovdje u maloj prednosti, jer daje, više ili manje, potpunu sliku. Dapače, ako pri korištenju viska zaboravite na neka pitanja, projekcija vaše budućnosti može biti – potpuno kriva.

Koristite, dakle, visak kako biste se temeljito pripremili za budućnost, kako biste sadašnjost okrunili harmonijom, i kako biste se kao ličnost mogli razvijati sretni i zadovoljni. Jer, ima li veće sreće nego živjeti radosno u sadašnjosti i bez problema očekivati budućnost? Budite bez brige! Svakome od nas dodijeljen je barem komadić kolača koji nazivamo – srećom!

NE PROPUSTI  Sanjarica za slovo D: Tumačenje snova po abecedi

Literatura
“Visak zna odgovore” je ime knjige koja je izašla u nakladi Peter Erd Verlag, u Munchenu, 1984. godine. Ona donosi 170 dijagrama što pokrivaju 170 područja. Ona otkriva gotovo neograničene mogućnosti postavljanja pitanja visku.

Rad s viskom je jednostavan

Sve ako nikada niste radili s viskom, ipak možete koristiti ovaj tekst. Morate znati da ste početnik u radu s viskom i zato će se visak zanjihati vrlo slabo. Ako nemate visak, uzmite prsten i objesite ga na lančić. No, ovo je rješenje tek za nuždu, jer je dobar visak jedan od preduvjeta za uspješno otkrivanje budućnosti.

Vaš visak držite iznad jednog pola baterije i pri tome ne mislite ni na što konkretno. Sada bi visak trebao početi lagano kružiti. Nakon toga, postavite visak iznad drugog pola baterije. Sada bi visak trebao kružiti u obrnutom smjeru. Na taj ste način viskom odredili polove, što i nije nešto osobito spektakularno. No, to je uvod u korištenje viska. Ponovite vježbu nekoliko puta kako biste se priviknuli na visak i njegovo njihanje.

Kad ste svladali ovu vježbu, držite visak iznad prvog dijagrama. Vrh viska treba doći u središte dijagrama, odnosno u sjecište njegovih polja. Uz pomoć viska pokušajte “opipati” svaki sektor zasebno. S ravnim njihajima (dakle ne kruženjem), zanimljivi visak se drži najprije iznad polja ljubavi. Potom slijedi polje zdravlja, pa posla i tako redom, dok niste prešli cijeli dijagram. Nad svakim poljem proboravite nešto duže vremena, kako biste točno uočili karakter njihaja viska. Kad na koncu postavite pitanja, jačina vibracija daje odgovor na vaše pitanje. Jednostavno, zar ne?

Možda će vas zanimati i ovo: