Zmijski otrov protiv bora i da li je učinkovit?

Zmijski otrov protiv bora i da li je učinkovit?
Zdravlje čovjeka i razni tretmani protiv bora

Može li se upotrijebiti zmijski otrov protiv bora? Naravno da može, štoviše, već su brojne svjetske poznate osobe krenule u potragu za zmijskim otrovom, Naime, Cherly Cole, Victoria Beckham, Kate Moss, Yasmin Le Bon i Katie Holmes samo su neka celebrity imena koju su počele koristiti kremu protiv bora od zmijskog otrova za ljepši i mlađi izgled kože lica.

Zmijski otrov i razni proizvodi

“Glamoxy Snake Serumu”, popularno nazvanom “Botoks u bočici”, koji paralizira mišiće nastale od mimike lica te na taj način zaustavlja njihovo širenje i zastarjeli izgled kože.

Krema će se pronaći na tržištu po ne maloj cijeni od 125 funti, a sadrži “Syn-Ake”, neuropeptid azijske zmije poznate pod imenom “Temple Viper”, koja koristi otrov na svojim žrtvama.

Ne postoji proizvod na tržištu koji ima ovako nevjerojatne i trenutne rezultate, jednostavno je najbolji. Glamoxy je daleko sigurniji od Botoksa jer je Sny-ake mali neuropeptid koji imitira efekt otrova zmije Temple Viper, i nije toliko invazivan kao injekcija Botoksa, tvrdi proizvođač.

Istraživanja su pokazala kako dnevno nanošenje traje na koži osam sati te smanjuje izraženost bora za 52 posto u roku 28 dana, a serum je potrebno nanijeti na kožu prije dnevne i noćne kreme.

Izvor: www.protivbora.com

Da li vi vjerujete da je zmijski otrov učinkovit protiv bora? Možete nam reći u komentarima. Hvala

NE PROPUSTI  Životna igra, nepravilan odnos prema životu, nervoza i napetost...

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.