An American Girl Story: Melody 1963 – Love Has to Win

An American Girl Story: Melody 1963 - Love Has to Win
Photo: YouTube American Girl

Ispod možete pročitati kratak opis za dramu i obiteljski film An American Girl Story: Melody 1963 – Love Has to Win, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kliknete “Search”.

 An American Girl Story: Melody 1963 – Love Has to Win

Godina filma: 2016

Filmski žanr: Drama, obiteljski film

Režija: Tina Mabry

Uloge: Idara Victor, Frankie Faison, Briana Lane, Marsai Martin, Frances Fisher i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Smještena u Detroit za vrijeme Pokreta za građanska prava, priča ispituje radostan život i teška vremena neodoljive 10-godišnje Afroamerikanke čija živa mašta i kreativnost pojačavaju njezin optimizam.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Drama

Drama znači radnja. Ona obuhvaća sve književne vrste namijenjene izvođenju na pozornici, a koje svoj pravi smisao dobivaju u kazališnoj predstavi.

NE PROPUSTI  Lapwing (2021): Filmovi na temu povijesti

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film An American Girl Story: Melody 1963 – Love Has to Win i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: