Anđeli s neba su izvor energije izlječenja?

Anđeli s neba su izvor energije izlječenja?
Anđeli s neba su izvor fizičke, mentalne i emocionalne energije iscjeljenja.

Anđeli s neba su jako nježni. Oni te vode i po danu i po noći. Na žalost, fizičkim ih očima ne možemo vidjeti. Anđeli s neba su božji poslanici. Trude se da tužne ljude učine veselima, a nastoje da veseli takvi i ostanu.

Anđeli s neba su prekrasna bića s krilima. Oni lebde oko nas. Ako ne znaš, sada znaj! I ja i ti, pa i svi drugi, imamo u svakom trenutku jednog anđela na našoj strani. On govori našoj svijesti što je dobro, a što zlo. Te anđele nazivamo – anđelima čuvarima.” Elizabeth Ann Godfrey, 11 godina – Colorado

Tko su anđeli s neba?

Ime anđeo dolazi od grčke riječi angelos – glasnik. Po židovsko-kršćanskom vjerovanju, oni su nadnaravna bestjelesna bića, savršenija od ljudi. Nalaze se uz “božje prijestolje” i posreduju između Boga i ljudi, a imaju i ulogu zaštitnika, pa ih zovu i – anđelima čuvarima. Anđele poznaje i islam. Slična vjerovanja imali su i Babilonci, Perzijanci, Grci i Rimljani.

Proces ozdravljenja

Možda niste svjesni činjenice da mi sami sebe svakodnevno liječimo. Događa se to kad pronađemo rješenje nekog problema ili kad neko iskušenje proživimo puni optimizma. Naime, izlječenje može biti i prevladavanje nekog problematičnog odnosa ili lošeg raspoloženja, razrješenje osjećaja krivnje, zamjene negativnog načina mišljenja pozitivnim, itd.

U većini nabrojanih i sličnih slučajeva izlječenje uključuje i obnovu ljubavi prema nama samima, ali i spoznaju da u svom srcu nosimo božansku iskru. U knjizi Answers from the Angels (Odgovori anđela), američka autorica Terry Lynn Taylor piše: “Ponekad zaboravljamo kako je čovjek, zapravo, dragocjena posuda koja sadrži božansku svjetlost.

A kad u proces ozdravljenja uključimo anđela, saznajemo kako se iscjeljenje najvećim dijelom sastoji od ponovnog učenja kako voljeti. Pri tome nalazimo utjehu, a ta riječ podrazumijeva vlastiti mir, zadovoljstvo i prihvaćanje okolnosti koje nas okružuju.”

Anđeli s neba su izvor energije iscjeljenja

Vidovnjakinja Sol Ta Triane iz Kalifornije, u tekstu “O izlječenju i o anđelima”, tvrdi kako su anđeli s neba izvor fizičke, mentalne i emocionalne energije iscjeljenja. Ona se uvjerila u tu tvrdnju – kako navodi – otkad raspolaže sposobnošću opažanja anđela i drugih bića sastavljenih od fine materije.

“Kad uspostavimo kontakt s anđelom u nama, spoznat ćemo da imamo nevidljive prijatelje i da raspolažemo čudesnim sposobnostima samoizlječenja. U korištenju ovih mogućnosti, tek smo na početku.”

Kontakt s višim silama, kako navodi Sol Ta Triane, uspostavila je posve spontano, tijekom meditacije. Sada se uglavnom bavi duhovnim iscjeliteljstvom. Tvrdi kako se u temeljima svakog iscjeljivanja nalazi – ljubav! Kada netko uspije u sebi stvoriti – ili otkriti – ljubav lišenu egoizma, ustanovit će kako su mu zajedno s anđelom iscjeliteljem poklonjene i neslućene iscjeliteljske sposobnosti.

Svjedočanstva

Kako su anđeli s neba pomogli Scarlet Colantoni iz Južne Afrike

Oduvijek se molim svom anđelu čuvaru. Kad sam jednog dana u dubokoj molitvi zatvorila oči i molila za izlječenje mojih jajnika, obasjala me jaka, crvena svjetlost. Nakon nekoliko sekundi, na mene je pala neobična pahuljica.

Stavila sam je u usta i ona je bila vrlo ukusna. Podsjetila me na klice pšenice. Bio je to odgovor na pitanje kako se riješiti tegoba. Od tada uzimam dnevno jednu čajnu žlicu klica pšenice i tegobe s jajnicima – od kojih sam patila 15 godina – nestale su kao da ih nikad nije ni bilo.

Bog i nebeska bića, a posebno Marija, anđeo čuvar i sveci, mnogo su mi pomogli i kasnije. Bez vidljivog razloga izgubila sam 1979. godine, prigodom rođenja, svoje prvo dijete. Dvije godine kasnije, umro mi je sinčić u starosti od 18 mjeseci. Liječnicima sam poslužila kao “pokusni kunić” i odstranili su mi najveći dio moje štitne žlijezde.

Vjerovala sam u Boga i molila sam ga za pomoć. Danas imam dvoje prekrasne djece. Vjerujem i molim se. Ne trebaju mi nikakvi lijekovi. Za divno Božje čudo, ostatak moje štitnjače normalno radi.

Započela sam novi život. Radujem se čudu života. Radujem se svakom danu i vjerujem kako će svi ljudi na svijetu upoznati i priznati svog anđela čuvara.

Kako su anđeli s neba pomogli Pat Thompson iz Virginie

“Prije nekih 11 godina, kod mog strica Billyja rak se razvio do zadnjeg stadija. Podvrgnuo se kemoterapiji, no propadao je naočigled. Prije nego što je zadnji put bio otpremljen u bolnicu, njegovu ženu Molly probudilo je veselo čavrljanje iz susjedne sobe. Provirila je kroz vrata u sobu u kojoj je ležao stric i imala je što vidjeti: ugledala je tri anđela oko stričeva kreveta kako razgovaraju i kako se smiju.

Stric je ipak bio otpremljen u bolnicu, a strina nikada nije stricu ispričala što je doživjela. Jedne večeri, strina se bojala ostaviti strica samog u bolničkoj sobi. Činilo joj se, naime, kako je stricu vrlo loše. No, on se samo nasmiješio i rekao neka slobodno ide kući, jer se nikada ne osjeća sam. Naime, u njegovom su društvu uvijek – tri anđela.”

Kako su anđeli pomogli Uti Nordea iz Kanade

“Suprug i ja smo uvijek razgovarali o našim anđelima čuvari a pola u šali, pola ozbiljno. No, nikad nismo dublje ulazili u ovu temu.

Prošle sam veljače doznala kako bolujem od raka dojke. I dok sam bila sva potresena, uplašena i nesretna, osjetila sam da netko stoji pored i iza mene. Taj je osjećaj djelovao vrlo utješno. U međuvremenu sam pročitala knjigu “Zašto anđeli lete”. Tijekom kemoterapije molila sam se anđelima i pokušavala ih gledati ne samo duhovnim nego i fizičkim očima. Gledala sam kako na stotine malih anđelčića ulazi u moje vene.

Trenutno ponovo idem na zračenja. Nastojim vidjeti kako mali anđeli s neba ulaze zajedno sa zrakama u moje tijelo. Vidim ih kako stanice raka iznose iz mog tijela. Obuzima me neizmjeran osjećaj radosti i ha znam da me moji anđeli s neba štite.”

Kako su anđeli s neba pomogli Jamey Shayli Somers iz Kanade

Otkako znam za sebe, vjerujem u anđele. Roditelji su mi govorili kako se u mojoj blizini često mogu vidjeti tri anđela, koje su oni nazvali – tri sestre.

Moje vjerovanje u anđele čuvare je bitno oslabilo zbog udaraca što sam ih pretrpila u životu.

Udala sam se 1990. godine u nadi da će moj život ipak postati sretniji. Četiri dana nakon udaje, doživjela sam srčani udar. Učinilo mi se da je došao smak svijeta. Imala sam samo 24 godine. Počela sam se moliti za pomoć Rafaelu, Mihaelu, Urielu i mojoj zaštitnici Angelici.

Kad sam dopremljena u bolnicu, smjestili su me u peterokrevetnu sobu. Jedino je moj krevet obasjavalo sunce. Shvatila sam da to trebam zahvaliti anđelima kojima se molim. Pregled je ispao iznad svakog očekivanja. Liječnici nisu mogli shvatiti što se to dogodilo s mojim srcem. Osim nešto smanjenog krvnog tlaka, sve ostalo bilo je u redu. Mogla sam ponovo raditi kao da se ništa nije dogodilo.

Vjerujete li vi da imate svog anđela čuvara?

Možda će vas zanimati i ovo: