Čestitke za 90-ti rođendan mami koje će je oduševiti

Čestitke za 90-ti rođendan mami koje će je oduševiti
Najbolje poruke i čestitke za sve prigode

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke za 90-ti rođendan mami. Te poruke i čestitke će sigurno posebno razveseliti vašu majku, jer poznato je da lijepe riječi puno znače. Ukratko, rođendan je dan u godini, kada se slavi obljetnica rođenja. Slavi se u mnogim kulturama. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke jednostavne čestitke za 30 godina braka. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke za 90-ti rođendan mami

Draga stara majko, samo si ti znala sve ove duge godine kako da me utješiš i pomogneš mi. Hvala ti na tome i sretan ti veliki 90-ti rođendan!

Majko naša, ne može se zaboraviti koliko si se ti uvijek žrtvovala za nas i koliko je uvijek velika bila tvoja majčinska ljubav. Sretan ti 90-ti rođendan, volimo te puno!

Mati moja stara, vrijeme brzo prolazi ali se ne mogu zaboraviti tvoja nesebična dobra djela prema meni. Da nije bilo tebe ja danas ne bi bila to što jesam, uspješna i jako sretna. Sretan ti 90-ti rođendan, obožavam te!

Mama, sretan ti 90-ti rođendan! Ti si ta koja je temelj ostvarenja mojih snova i uspjeha. Volim te puno i budi još dugo s nama!

Majko voljena, bez obzira koliko godina imam, uvijek mi je potrebna tvoja riječ utjehe. Sretan ti 90-ti rođendan!

Najbolje poruke i čestitke

Nema tih riječi kojima se mogu opisati tvoja dobra djela svih ovih godina. Hvala dragom Bogu što si dugo s nama. Sretan ti 90-ti rođendan!

Mama, zahvaljujući tebi sve najdivnije mi se dešavalo u životu. Ti si ta koja mi je pokazala pravi put i način kako da ostvarim svoje velike snove. Hvala ti za sve i sretan ti 90-ti rođendan!

NE PROPUSTI  Imena za Instagram koja mogu biti cool za ovu mrežu

Mama, moja ljubav prema tebi je jaka i bezuvjetna. Volim te puno i sretan ti veliki 90-ti rođendan!

Majko moja, ne mogu nikada zaboraviti tvoja velika odricanja da bih ja imala i bila sretna. Hvala ti za sve i sretan ti 90-ti rođendan!

Majko stara, uvijek si mi bila veliki primjer i svoju djecu sam odgajala na tom primjeru. I moja djeca su, kao i ja uspješni ljudi upravo zahvaljujući tebi. Hvala dragom Bogu što postojiš, sretan ti 90-ti rođendan!

Dobre čestitke za 90-ti rođendan mami

Sretan ti 90-ti rođendan, majko moja mila! Hvala ti za sve i molim Boga da još dugo budeš sa nama na ovome svijetu!

Mama, samo ti si zaslužna za moj divan život. Rijetke su majke kao ti, hvala ti od srca za sve. Sretan ti 90-ti rođendan!

Mama, ne mogu naći prave riječi kako da opišem tebe i tvoja divna djela prema meni. Nema dana a da se ne sjetim lijepih trenutaka iz prošlosti. Hvala ti za sve i sretan ti 90-ti rođendan!

Majko, gledam te i uvijek se sjetim tvoje skromnosti i dobrote. I u najtežim vremenima bila su još jača i još bolja prema meni. Sretan ti 90-ti rođendan!

Mama, veliki si mi uzor bila. Presretna sam što sam od tebe naslijedila sve najljepše osobine. Sretan ti 90-ti rođendan.

Zanimljive poruke i čestitke

Majko, nikada neću zaboraviti tvoje tople zagrljaje i velike riječi utjehe za moje dobro. Da nije bilo tebe ne znam u kakvoj bi situaciji bila danas. Hvala ti za sve, volim te i sretan ti 90-ti rođendan!

Ti si bila i ostala si najbolja mama na svijetu. Nema tih riječi kojima možemo opisati tebe, tvoja divna djela prema nama. Sreran ti 90-ti rođendan, volimo te puno!

NE PROPUSTI  Bakterije oko nas

Majko, predivan je ovaj sunčani proljetni dan, dan kada je tvoj 90-ti rođendan. Sretan ti, voli te tvoja kćer jedinica!

Majko stara, dugo smo daleko jedna od druge, ali znaj da si mi uvijek u mislima. Volim te i sretan ti 90-ti rođendan!

Koje su vama najbolje čestitke za 90-ti rođendan mami u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke lijepe poruke i čestitke. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.