Čestitke kumu za rođendan koje će ga zadiviti

Čestitke kumu za rođendan koje će ga zadiviti
Poruke i čestitke

Ispod možete vidjeti neke najljepše čestitke kumu za rođendan. Te poruke i čestitke će sigurno, uz poklon, još više razveseliti vašeg kuma povodom njegovog rođendana. Naravno, ako kojim slučajem niste u mogućnosti prenijeti čestitku usmeno, učinite to putem SMS poruke, Facebooka itd. Objavu smo stavili u kategoriju “Korisni savjeti” i ako vas zanima, pogledajte neke čestitke suprugu za rođendan. Ugodna zabava.

Najljepše čestitke kumu za rođendan

Kume, veže nas kumstvo dugo godina. Kum je uvijek uz tebe, da znaš, na mene možeš uvek da se osloniš! To mislim stalno, pa i ovaj dan kad je tebi, kume dragi, rođendan! Sretan rođendan!

Kume, legendo, danas je poseban dan! Neka ti počne sa osmjehom, a završi s mirom! Želim ti dan ispunjen srećom, i da ti se ostvare sve lijepe želje! Sretan ti rođendan!

Kume, lako je meni da ti sve lijepo želim kad se svakoj tvojoj sreći iskreno veselim! Hvala ti što postojiš, što si mi prijatelj i kao brat! Od srca ti želim sretan rođendan! Uživaj.

Najljepše misli i iskrene želje ja čuvam uvijek za kuma. Neka te uvijek te sreća velika prati, sve što radiš da se isplati, zdravlja nek su ti pune grudi, a ljubav prava neka te budi. Sretan rođendan kume!

Želim ti hrabrost i odlučnost da zgrabiš sve mogućnosti koje će doći do tebe. A istrajnost da živiš svoj život punim plućima. Srećan rođendan, dragi kume!

Najbolje poruke i čestitke

Kume, neka te ovog lijepog dana obuzmu najljepši osjećaji i emocije, neka svi oko tebe budu sretni i neka svi uživaju u tvom rođendanu. Sretan ti 50-ti rođendan!

Kada pomislim da su naše obitelji vezane našim divnim kumstvom, moje srce se ispuni predivnim osjećajima i u tim trenucima osjećam se vrlo sretno, zadovoljno i spokojno. Sretan rođendan dragi kume!

NE PROPUSTI  Imena za fan page koja mogu biti dobar izbor

Dragi moj kume, ponosan sam na naše kumstvo, ponosan sam na sve ove godine koje su iza nas i koje smo proveli zajedno. Sretan 40-ti rođendan!

Kume moj jedini, za tebe sam uvijek i u svakom trenutku spreman da žrtvujem sve svoje i da rizikujem čak i svoj život. Sretan ti rođendan i da doživiš 100-tu!

Kume, život nije lagan. Moja je sreća što u ovom životu imam tebe, ti si mi bitniji od svakog bogatstva i naše prijateljstvo i kumstvo nema cijene. Sretan ti 45-ti rođendan!

Zanimljive čestitke kumu za rođendan

Kume, danas se posebno opusti i uživaj, danas je tvoj rođendan i želim da budeš neopterećen i vesel. Sretan ti rođendan!

Kume, sa tobom je svaki dan ljepši i sa tobom je svaki trenutak poseban, ti si moj kum i naše kumstvo je nešto najljepše što mi se dogodilo u mom životu. Sretan ti 40-ti rođendan!

Dragi moj kume, ti i ja se poznajemo od djetinjstva i zajedno smo prošli dosta toga. Oduvijek smo bili dobri prijatelji i naš prijateljski odnos je uvijek bio savršen. Sretan rođendan!

Kume, hvala ti radi toga što si uvijek bio tu kada nikog nije bilo pored mene! Sretan ti rođendan!

Danas podignimo čaše da proslavimo rođendan velikog čovjeka, moga dragog kuma! Sretan ti 60-ti rođendan!

Dobre poruke i čestitke

Jako mi je drago što imam tako veselog i punog poštivanja kuma poput tebe! Sretan ti 45-ti rođendan!

Kume, život bi bio još puno teži da nisam imao tebe! Sretan rođendan!

Kume dragi, moj život bi bio nepotpun da nije bilo tebe! Hvala ti na svakoj nesebičnosi i neka ti je sretan rođendan!

Kume, neka te sreća prati još dugi niz godina u tvome životu! Sretan rođendan!

NE PROPUSTI  Zarada preko interneta: Mrežni marketing Adsterra

Koje su vama najljepše čestitke kumu za rođendan u ovoj objavi? Možete nam reći u komentarima i navesti još neke čestitke. Hvala

Možda će vas zanimati i ovo: