To Catch a Spy (2021): Najbolji misteriozni filmovi

To Catch a Spy (2021): Najbolji misteriozni filmovi
Photo: YouTube Hallmark Movies and Mysteries

Ispod možete pročitati kratak opis za akciju, romansu i misteriju To Catch a Spy, kao i pogledati trailer za navedeni film. Ako vas zanimaju još neki filmski žanrovi i filmovi, upišete u pretragu naziv željenog filmskog žanra ili ime filma i kiknete “Search”.

To Catch a Spy

Godina filma: 2021

Filmski žanr: Akcija, misterija, romansa

Režija: Jeff Beesley

Uloge: Colin Donnell, Antonella Axisa, Patti Murin, Davy Eduard King, Nathalie Kelley i drugi glumci.

Kratak opis radnje filma:

Kad se novoobnovljeni hotel Optima na Malti ponovno otvara, Chloe i njezin tim iz časopisa Destination Traveler Magazine odlaze pokriti putničku scenu na Malti i vidjeti nekoga kako pada u smrt, tik uz prozor hotela.

Trailer

Pročitaj još: Filmski žanr

Filmski žanr, vrsta igranih filmova srodnih tema i ikonografije koji su svrstani u određene kategorije. Ponekad se za skupine sličnih žanrova koristi pojam nadžanr, dok se istovremeno za tematski posebne podvrste pojedinog žanra koristi pojam podžanr. Jednako tako postoje i filmovi koji uspješno spajaju dva žanra pa se tu radi o hibridnim žanrovima (primjerice znanstveno-fantastični horor film). Često je kategorizacija filmova nejasna i prisutno je neslaganje oko toga kako ih treba definirati i klasificirati.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Film

Film (eng. film – kožica, opna, tanki sloj) vizualna je projekcija u pokretu, najčešće ozvučena. Hrvatski naziv za film je slikopis. Razlika između filma i snimke je u tome što film gradi neko očekivanje koje zatim ispuni (npr. rijeka koja teče je snimka, a rijeka koja teče i zatim se ukaže brod je film). Filmska slika je ono što se pretežno razabire na temelju projekcije filmske snimke.

Kao i drugi oblici umjetnosti, film je namijenjen publici. Filmovi se gledaju u posebnom prostoru za projekciju (kino), ili bilo gdje drugdje (video). Film se često spominje kao sedma umjetnost, kao što je strip nazvan devetom umjetnošću.

IZVOR: hr.wikipedia.org

Da li ste pogledali film To Catch a Spy i ako jeste, koja je vaša ocjena filma? Možete nam reći u komentarima. Zahvaljujemo unaprijed!

Možda će vas zanimati i ovo: